Aflevering 8: Preken

Beschrijving van de aflevering:

1962. Calle en Nina zijn al vijf jaar bezig met hun televisieprogramma en hun relatie is gespannen door het werken met twee banen. Ragnarsson is terug op het toneel en wil zijn werk hervatten om DK vaatwassers te leveren. Wanneer Peter zijn aanbod afwijst, richt Ragnarsson zijn woede op Angelo, die nu is opgeklommen tot hoofdkelner. Gustaf en Astrid hebben God en een nieuwe troost gevonden in de Pinksterbeweging. Backe verschijnt als gast bij DK samen met zijn nieuwe verloofde en maakt Helga met succes jaloers.

Actors in episode:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905