Aflevering 2: Mr. Lisa Goes to Washington

Beschrijving van de aflevering:

Lisa doet mee aan een opstelwedstrijd waarbij Amerika als het land van de onbegrensde mogelijkheden voorgesteld moet worden. De winnaars gaan naar Washington. Daar ziet Lisa hoe een corrupte politicus smeergeld aanneemt. Ze besluit het schandaal in de openbaarheid te brengen.

Directors of episode:

Wesley Archer

Over de serie

Jaar: 1989
The Simpsons

Beschrijving:

Deze animatieserie over de ouders Homer en Marge Simpson en hun kinderen Bart, Lisa en Maggie persifleert het dagelijks leven in de VS.

Acteurs:

Dan Castellaneta (Homer Simpson / Grampa Simpson / Barney Gumble / Don Castellaneta / Louie), Julie Kavner (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Hank Azaria (Comic Book Guy / Devil / Moe Szyslak / Chief Wiggum / Luigi Risotto / Johnny Tightlips), Dan Castellaneta (Professor Richard Quillejoie / Groundskeeper Willie / Homer Simpson), Nancy Cartwright (Nelson Muntz / Ralph Wiggum / Bart Simpson), Hank Azaria (Concert Announcer / Male Audience Member #1 / Sea Captain / Truck Driver), Dan Castellaneta (Sports Bar Guy 2 / The Rich Texan / Sideshow Mel / Santa's Little Helper / Mr. Teeny / Man With Crazy Beard / Limo Driver / Jay Leno / Barney Gumble / Krusty the Clown / Abraham Simpson / Homer Simpson), Nancy Cartwright (Ralph Wiggum / Kearney Zzyzwicz / Bart Simpson), Hank Azaria (Sports Bar Guy 1 / Wise Guy / Friendly Old Golfer / Drederick Tatum / Dr. Nick / Disco Stu / Carl Carlson / Apu Nahasapeemapetilon / Moe Szyslak), Dan Castellaneta (Woody Allen / Kodos / Ozzy Osbourne / Krusty / Grampa / Homer Simpson), Hank Azaria (Lawyer / Bobby / Apu / Chief Wiggum / Comic Book Guy / Carl / Director / Moe Szyslak), Dan Castellaneta (Mr. Roman / Barney Gumble / Mayor Quimby / Homer Simpson), Harry Shearer (Others / Dr. Hibbert / Smithers / Mr. Burns), Dan Castellaneta (Goliath / Grampa Simpson / Homer Simpson), Nancy Cartwright (Nelson Muntz / Todd Flanders / Bart Simpson), Hank Azaria (Chazz Busby / Sleazy Sam / Superintendant Chalmers / Moe Szyslak / Sea Captain / Snake / Professor Frink / Chief Wiggum), Dan Castellaneta (Sideshow Mel / Krusty the Clown / Squeaky-Voiced Teen / Tourist / Man Carrying Glass / Otto's Dad / Homer Simpson), Nancy Cartwright (Ralph Wiggum / Nelson Muntz / Bart Simpson)

Show more Show less

Regisseurs:

Mike B. Anderson, Timothy Bailey, Matthew Nastuk, Rob Oliver, Steven Dean Moore, Debbie Mahan, Matthew Faughnan, Wesley Archer, Jim Reardon, Rich Moore, Neil Affleck, Pete Michels, Susie Dietter, Mark Kirkland, Michael Polcino, Matthew Schofield, Chuck Sheetz, Nancy Kruse, Bob Anderson, David Silverman

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast