Actors in season:

Katy Perry (Katy Perry)

Directors of season:

Matthew Faughnan, Mike B. Anderson, Steven Dean Moore, Matthew Nastuk, Michael Polcino, Jennifer Moeller, Chris Clements, Rob Oliver, Mark Kirkland, Timothy Bailey, Lance Kramer, Bob Anderson

Show more Show less

Seizoen 30

01
The Simpsons - Bart's Not Dead
Aflevering 1: Bart's Not Dead

Bart gaat een uitdaging aan en eindigt in het ziekenhuis. Als hij daar beweert dat hij in de hemel is geweest en Jezus heeft ontmoet, bieden christelijke producers de Simpsons een moviedeal aan.

Lees meer
02
The Simpsons - Heartbreak Hotel
Aflevering 2: Heartbreak Hotel

Het huwelijk van Marge en Homer wordt op de proef gesteld als ze op een tropisch eiland meedingen naar de prijs van een miljoen dollar in de favoriete realityshow van Marge.

Lees meer
03
The Simpsons - My Way or the Highway to Heaven
Aflevering 3: My Way or the Highway to Heaven

God en Petrus mijmeren over de kwaliteiten die een ziel moet hebben om in de hemel te worden toegelaten, terwijl de burgers van Springfield terugdenken aan hun goddelijke ontmoetingen.

Lees meer
04
The Simpsons - Treehouse of Horror XXIX
Aflevering 4: Treehouse of Horror XXIX

Homer wint bij een wedstrijd oesters eten van de mythische Cthulhu. Springfield wordt overvallen door bodysnatchers; Lisa springt uit haar vel en Mr Burns opent een Jurassic verzorgingstehuis.

Lees meer
05
The Simpsons - Baby You Can't Drive My Car
Aflevering 5: Baby You Can't Drive My Car

Een zelfrijdende-autofabriek vestigt zich in Springfield en lokt alle werknemers van de elektriciteitscentrale aan met een fantastisch leuke werkomgeving.

Lees meer
06
The Simpsons - From Russia Without Love
Aflevering 6: From Russia Without Love

Bart, Nelson en Millhouse willen Moe een enorme poets bakken door op het Dark web een bruid voor hem te bestellen.

Lees meer
07
The Simpsons - Werking Mom
Aflevering 7: Werking Mom

Marge zoekt een baan en gaat plastic bewaarbakjes aan de man brengen. Ondertussen wil Lisa de wereld verbeteren naar voorbeeld van Amelie.

Lees meer
08
The Simpsons - Krusty the Clown
Aflevering 8: Krusty the Clown

Homer vindt zijn bestemming als tv-recapper. Zijn strenge cijfers leiden tot ruzie met Krusty, die Homer bijna vermoordt. Krusty verbergt zich in een circus en vindt het geluk.

Lees meer
09
The Simpsons - Daddicus Finch
Aflevering 9: Daddicus Finch

De band tussen Lisa en Homer wordt hechter dankzij qualitytime en Bart voelt zich daardoor verwaarloosd. Marge wil Homer helpen om zijn aandacht over de kinderen evenwichtig te verdelen.

Lees meer
10
The Simpsons - 'Tis the 30th Season
Aflevering 10: 'Tis the 30th Season

Black Friday is voor Marge geen succes, en dat wil ze rechtzetten bij de kerstuitverkoop, maar Homer en de kinderen verrassen haar met een vakantie in een oord in Florida.

Lees meer
11
The Simpsons - Mad About the Toy
Aflevering 11: Mad About the Toy

Als Marge en Homer opa op de kinderen laten passen, veroorzaken een stel kleine groene soldaatjes een aanval van PTST, waarbij het hele gezin een reis maakt door het verleden van opa.

Lees meer
12
The Simpsons - The Girl on the Bus
Aflevering 12: The Girl on the Bus

Als Lisa vanuit de bus een nieuwe beste vriendin ziet, krijgt ze een idee van hoe haar leven zou kunnen zijn als ze uit een cultuurminnend gezin zou komen. Ze besluit een dubbelleven te gaan leiden.

Lees meer
13
The Simpsons - I'm Dancing as Fat as I Can
Aflevering 13: I'm Dancing as Fat as I Can

Marge is boos op Homer als hij hun favoriete serie in zijn eentje kijkt. Hij moet een nieuwe vaardigheid leren om het weer goed te maken. Intussen wil Bart meedoen aan Krusty's Holiday Trample.

Lees meer
14
The Simpsons - The Clown Stays in the Picture
Aflevering 14: The Clown Stays in the Picture

Krusty onthult het onvertelde verhaal over zijn verleden in The Sands of Space. Zijn assistenten bij de film, Bart en Lisa, leren daarbij meer over de eerste jaren van de relatie van hun ouders.

Lees meer
15
The Simpsons - 101 Mitigations
Aflevering 15: 101 Mitigations

Als Homer de auto van Comic Book Guy heeft gestolen, moet hij of zijn onschuld voor de rechter bewijzen of hij moet het bijleggen met de versmade nerd.

Lees meer
16
The Simpsons - I Want You (She's So Heavy)
Aflevering 16: I Want You (She's So Heavy)

Na een pijnlijk einde aan een romantisch avondje stort Marge zich op het kiteboarden, terwijl Homer zich overgeeft aan zijn ingebeelde hernia. Lisa probeert haar ouders tot elkaar te brengen.

Lees meer
17
The Simpsons - E My Sports
Aflevering 17: E My Sports

Als Bart uitblinkt in gamen, ontwikkelt Homer een passie voor coachen. Lisa probeert Homer terug te brengen tot de werkelijkheid met een chaos tot gevolg.

Lees meer
18
The Simpsons - Bart vs. Itchy & Scratchy
Aflevering 18: Bart vs. Itchy & Scratchy

Tot afschuw van de jongens blaast Krusty Itchy and Scratchy een nieuw leven in met een geheel vrouwelijke variant. Bart sluit zich aan bij een meisjesgroep die misdaden pleegt tegen het patriarchaat.

Lees meer
19
The Simpsons - Girl's in the Band
Aflevering 19: Girl's in the Band

Tot ontstemming van de juf van de schoolmuziekgroep wordt Lisa gescout door het Capitol City Philharmonic. Homer draait extra diensten, om Lisa te laten musiceren. Het gezinsleven lijdt eronder.

Lees meer
20
The Simpsons - I'm Just a Girl Who Can't Say D'oh
Aflevering 20: I'm Just a Girl Who Can't Say D'oh

Marge wordt regisseur bij het theater van Springfield en gaat met een script van Lisa aan de slag. Homer gaat met Maggie naar een babyklasje en iraakt gecharmeerd van supervisor Chloe.

Lees meer
21
The Simpsons - D'oh Canada
Aflevering 21: D'oh Canada

Lisa krijgt ten onrechte politiek asiel in Canada tijdens een familiereis naar Niagara Falls.

Lees meer
22
The Simpsons - Woo-Hoo Dunnit?
Aflevering 22: Woo-Hoo Dunnit?

De documentaire misdaadserie "Dateline: Springfield" gaat diepgaand in op het zoekgeraakte universiteitsfonds van Lisa.

Lees meer
23
The Simpsons - Crystal Blue-Haired Persuasion
Aflevering 23: Crystal Blue-Haired Persuasion

Marge start met de verkoop van helende kristallen als de gezondheidszorg kort op het budget voor kinderen. Marge gebruikt de kristallen als een goedkopere oplossing voor Bart's ADD.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 1989
The Simpsons

Beschrijving:

Deze animatieserie over de ouders Homer en Marge Simpson en hun kinderen Bart, Lisa en Maggie persifleert het dagelijks leven in de VS.

Acteurs:

Marcia Mitzman Gaven (Miss Hoover), Dan Castellaneta (Homer Simpson / DMV Worker / Sideshow Mel / Krusty the Clown / Groundskeeper Willie / Louie / Man Being Drowned / Italian Minister / Pizza Maker / Stevie F. (Jello Shot) / Vincent), Hank Azaria (Carl / Chief Wiggum / Luigi / Plastic Surgeon / Johnny Tightlips / Superintendent Chalmers / Cletus / Reception Host / Comic Book Guy / The New Guy / Stevie B.), Elliot Page (Alaska Nebraska), Jo Ann Harris (Chuck / Woman at Apartment), Dustin Hoffman (Mr. Bergstrom), Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul (Jesse Pinkman), Albert Brooks (Tab Spangler / Jacques), Tress MacNeille (Various), Marcia Wallace (Edna Krabappel), Dave Thomas (Bob Hope), James L. Brooks (Jim Brooks), Tress MacNeille (TV Woman Announcer / Thicker Than Water Son / Lucy / The Playground Ghost / Little Girl Judge), David Letterman (David Letterman), Adrian Hughes (Performer - End Credits Theme), Martyn Jacques (Performer - End Credits Theme), Adrian Stout (Performer - End Credits Theme), Blink 182 (Themselves), Thomas DeLonge (Tom DeLonge)

Show more Show less

Regisseurs:

Mike B. Anderson, Matthew Nastuk, Rob Oliver, Steven Dean Moore, Debbie Mahan, Timothy Bailey, Matthew Faughnan, Wesley Archer, Jim Reardon, Rich Moore, Neil Affleck, Pete Michels, Susie Dietter, Mark Kirkland, Michael Polcino, Matthew Schofield, Chuck Sheetz, Nancy Kruse, Bob Anderson, David Silverman

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905