Directors of season:

Fergus Garber (director), Sally Brown (producer)

Seizoen 1

01
Ultimate Goal - Kick Off
Aflevering 1: Kick Off

De spelers en trainers komen aan op St George's Park voor een intensieve10-daagse trainingskamp. Eni Aluko Rachel Brown-Finnis Rosie Kmita en Mollie Kmita leren hun team kennen.

Lees meer
02
Ultimate Goal - Take the Chance
Aflevering 2: Take the Chance

De emoties lopen hoog op bij de voetballers. Fara Williams geeft een masterclass voor de middenvelders.

Lees meer
03
Ultimate Goal - Cutback
Aflevering 3: Cutback

De spelers strijden voor een plek bij de laatste 16. Aan Eni Aluko Rachel Brown-Finnis Rosie Kmita en Mollie Kmita de zware taak om spelers naar huis te sturen.

Lees meer
04
Ultimate Goal - Final Squad
Aflevering 4: Final Squad

De overgebleven spelers nemen afscheid van hun teamgenoten en krijgen een masterclass van middenvelder Jill Scott en vleugerspeler Freddie Ljungberg.

Lees meer
05
Ultimate Goal - Teamship
Aflevering 5: Teamship

Nu de wedstrijd tegen Birmingham City steeds dichterbij komt wordt de hulp ingeroepen van Jens Lehman en Peter Crouch om van het team een winnend team te maken.

Lees meer
06
Ultimate Goal - Match Day
Aflevering 6: Match Day

De spelers krijgen last-minute tips en een masterclass tactisch spel van Faye White en Robin van Persie. Dan is het tijd voor de wedstrijd die hun levens zou kunnen veranderen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
Insight TV
Ultimate Goal

Beschrijving:

Ultimate Goal biedt 26 vrouwen van over de hele wereld de kans om te leven en trainen als professionele voetballers voordat het uiteindelijke team een wedstrijd speelt onder het wakende oog van internationale scouts en agents.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905