Seizoen 1

01
Ultimate Processes - Guitars
Aflevering 1: Guitars

Francesca Chiorando is in het VK om elektrisch gitaarmakers Crimson Guitars en de iconische fabriek van Marshall Amplification in Milton Keynes te bezoeken.

Lees meer
02
Ultimate Processes - Prodrive
Aflevering 2: Prodrive

Francesca Chiorando gaat de racebaan op voor een testritje in een van de snelste raceauto's ter wereld een handgemaakte Prodrive Aston Martin.

Lees meer
03
Ultimate Processes - Tractors
Aflevering 3: Tractors

In deze aflevering neemt Francesca Chiorando een kijkje in de grootste tractorfabriek van het VK om te zien hoe zij hun nieuwste tractor op maat bouwen.

Lees meer
04
Ultimate Processes - Vespa
Aflevering 4: Vespa

In deze aflevering van Ultimate Processes gaat Francesca Chiorando naar de Vespa-fabriek in Italië waar ze ziet hoe zij hun iconische scooters maken.

Lees meer
05
Ultimate Processes - Waterford
Aflevering 5: Waterford

Francesca komt te weten hoe de wereldberoemde Waterford kristal wordt gemaakt en probeert zelf glas te blazen en te snijden waarmee ze een verrassend resultaat behaalt.

Lees meer
06
Ultimate Processes - Helicopters
Aflevering 6: Helicopters

In deze aflevering van Ultimate Processes onderzoeken we hoe de AW 101 een van 's werelds meest geavanceerde SAR-helikopters ontworpen en gebouwd wordt.

Lees meer
07
Ultimate Processes - Boats
Aflevering 7: Boats

Presentatrice Francesca Chiorando bezoekt een Italiaans bedrijf genaamd Wally wat een van de best uitziende en technologisch geavanceerde superjachten ter wereld bouwt.

Lees meer
08
Ultimate Processes - Bikes
Aflevering 8: Bikes

We zitten middenin een ware fietsrevolutie en vandaag de dag is er wel een fiets voor elke gelegenheid die Francesca Chiorando probeert er twee uit.

Lees meer
09
Ultimate Processes - Motor Homes
Aflevering 9: Motor Homes

Francesca probeert zelf uit hoe goed de mobiele huizen van vandaag de dag zijn. Zij bezoekt een bedrijf in het VK dat is gespecialiseerd in de productie van de allerbeste voertuigen.

Lees meer
10
Ultimate Processes - Wooden Houses
Aflevering 10: Wooden Houses

Francesca bezoekt twee bedrijven die houten huizen bouwen. Het ene bedrijf maakt de wanden voor montage en het ander is gespecialiseerd in het maken van prachtige houten frames.

Lees meer

Over de serie

Genres: Wetenschap
Insight TV
Ultimate Processes

Beschrijving:

In Ultimate Processes bezoekt presentatrice Francesca Chiorando tien zeer verschillende plaatsen om te ontdekken wat er allemaal gebeurt in de wereld van de moderne productie.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905