3 tv-abonnementen met iets heel bijzonders

Basic Light

€14,90 per maand 2

PROMOLG Smart TV + Complete set voor hdtv voor maar €349 1 🎁
 • 57 topzenders
 • 14 hd-zenders
 • 1 erotiekzender
 • Gratis Live TV
Meer over Basic Light
Meest gekozen

Basic

€18,90 per maand 2

PROMOLG Smart TV + Complete set voor hdtv voor maar €349 1 🎁
 • 85 topzenders
 • 22 hd-zenders
 • 2 erotiekzenders
 • Gratis Live TV
Meer over Basic

Basic +

€25,90 per maand 2

PROMOLG Smart TV + Complete set voor hdtv voor maar €349 1 🎁
 • 110 topzenders
 • 35 hd-zenders
 • 6 erotiekzenders
 • Gratis Live TV
Meer over Basic+

Haal meer uit je tv


Ontdek meer op je tv via satelliet met ruim 100 themazenders en geniet van je favoriete tv-programma's in de beste beeld- geluidskwaliteit. Huur de laatste blockbusters uit onze uitgebreide filmcatalogus en kijk tv waar en wanneer je wilt op je smartphone, tablet of laptop via de Live TV app. 400 extra gratis tv-zenders en radiostations van Frankrijk, Duitsland, Spanje en meer ontvang je volledig gratis!

Tv kijken
 • Beste beeld- en geluidskwaliteit
 • Tot 110 themazenders
 • Overal beschikbaar
 • Interactieve mogelijkheden zoals VOD, Restart & Replay, ...

Hoe werkt het?


Heel eenvoudig! Kies het product dat het best bij je past en bestel deze straffe promo.

Stap 1:

Kies jouw manier van tv kijken en kies je apparatuur

Stap 2:

Doorloop de stappen van je bestelling en bevestig

Stap 3:

Je ontvangt je apparatuur en je LG Smart TV binnen de 2 werkdagen.

Heb je nog vragen?

 1. Wat is inbegrepen bij de promo?
  Voor Satelliet-tv
  Met Satelliet-tv ontvang je tot 110 topzenders in de beste geluids- en beeldkwaliteit met tal van interactieve functies (Restart, Replay, Live TV, ...). Dankzij onze zomeraanbieding kan je een Complete set met CI+ module en een LG Smart TV van 49” aan €349 ipv €798 in combinatie met een abonnement van minimum 24 maanden. Let op dat jouw maandelijks Satelliet tv-abonnement voor Basic Light aan €14,90, Basic aan €18,90 en Basic+ aan €25,90 en de éénmalige activeringskost van €29,95 niet zijn inbegrepen.
  Voor Antenne TV
  Met Antenne TV ontvang je 16 Vlaamse topzenders overal in Vlaanderen en Brussel zonder je zorgen te moeten maken over de kabel of het internet. Dankzij onze zomerpromo kan je een Complete set voor Antenne TV (CI+ module en DVB-T2 antenne) en een LG Smart TV van 49” aan €349 ipv €717 met een abonnement van minimum 24 maanden. Let op dat jouw maandelijks Antenne TV-abonnement van €9,95 en de éénmalige activeringskost van €29,95 niet zijn inbegrepen.
  Voor All-In-One (Internet en Bellen)
  Met Satelliet TV ontvang je tot 110 topzenders in de beste geluids- en beeldkwaliteit met tal van interactieve functies (Restart, Replay, Live TV, ...). Dankzij onze zomerpromo kan je een Complete set voor HD- ontvanger MZ-101 of HD-ontvanger MP-201 (decoder, CI+ module en schotelset) en een LG Smart TV van 49” aankopen voor maar €349 ipv €798 in combinatie met een abonnement van minimum 24 maanden. Let op dat jouw maandelijks Satelliet tv-abonnement voor All-In-One Basic Light aan €48,95, All-In-One Basic aan €52,95 en All-In-One Basic+aan €59,95 en de éénmalige activeringskost van € eenmalige activatiekost van € 49,95 voor Digitale tv en € 50 voor Internet en Bellenniet zijn inbegrepen.
 2. Ik heb al een Smart TV, kan ik nog steeds van de promo genieten? We hebben echter een alternatieve aanbieding die een promo op enkel hardware voorstelt. Hierbij krijg je tot €199 korting op Complete set met hd-ontvanger of hd-recorder of tot €128 korting op je Antenne TV hardware. Meer informatie over de aanbieding vind je hier voor Satelliet TV en hier voor Antenne TV.
 3. Hoe installeer ik TV VLAANDEREN? Eenvoudig zelf te installeren
  Onze sets zijn eenvoudig zelf te installeren. Reken dat de schotel een vrij zicht moet hebben op het zuiden, of waar de zon om 13u is. Als bijvoorbeeld een boom van vijf meter het zicht belemmert, moet de schotel minstens 10 meter van de boom verwijderd zijn.
  Reken maximum 2 uur als je zelf je set wilt installeren. Gebruik de eenvoudige installatiehandleiding en kijk op dezelfde dag van de levering van je set al naar je favoriete zenders. Download hier de installatiehandleiding
  Vraag een installatie aan
  Wil je liever de installatie aan een professional overlaten? Contacteer onze klantendienst zodat we op een geschikte datum bij jou thuis alles kunnen komen installeren.
 4. Hoe kijk ik interactieve tv? Live TV is de interactieve functie van TV VLAANDEREN die je toegang geeft om naar tv te kijken op al je schermen. Live TV is enkel beschikbaar met een Satelliet-tv abonnement of een All-In-One (Internet en Bellen) abonnement.
  Live TV installeren
  Met TV VLAANDEREN Live tv kijk je thuis en onderweg op je smartphone, tablet of laptop. In een andere kamer, in de tuin of zelfs op de trein of op een terrasje op de markt kan je live tv-kijken op al je toestellen. Overal waar je WiFi of 3G/4G hebt in België, kan je live naar je favoriete programma's kijken via TV VLAANDEREN Live TV. Live TV is een gratis optie bij je tv-abonnement. De app installeren doe je zo!
  Sinds kort bieden wij ook Restart en Replay aan op tal van Vlaamse zenders. Via de Live TV applicatie (te downloaden viade Apple App Store of Android Store) of op onze website kan je deze zenders ontdekken. Wil jij graag jouw LG Smart TV koppelen aan de Smart TV applicatie van TV VLAANDEREN? Ontdek hier meer.
 5. Wanneer zal de levering van mijn producten plaatsvinden? Je splinternieuwe LG Smart TV van 49” mag je binnen de 5 werkdagen na je bestelling verwachten. Jouw Complete set met CI+ module voor satelliet-tv of Complete set voor Antenne TV wordt geleverd binnen de 1 à 2 werkdagen.
 6. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 02 403 03 33 of stuur een mailtje.
1. De promotie is enkel van toepassing volgens de actievoorwaarden. De Promotieperiode verloopt vanaf 03.07.2019 tot en met 14.08.2019 (“Promotieperiode”). Bekijk hier de actievoorwaarden.
2. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekosten van €49,95 en hardware. Bekijk hier de algemene voorwaarden.