VANAF €9,95 PER MAAND 1

COMPACT EN GEMAKKELIJK

Zoveel redenen om voor Antenne TV te kiezen! Kies voor Antenne TV en ontdek een compact en gemakkelijk aanbod om overal in Vlaanderen en Brussel
je favoriete zenders te blijven kijken. Ontdek hieronder enkele voordelen van Antenne TV.

Plug & Play

PLUG EN PLAY

Sluit Antenne TV aan op je tv en geniet onmiddellijk van je favoriete zenders. Zo gefixt. Je hebt dus geen kabel, schotel of internet nodig!

OVERAL IN VLAANDEREN EN BRUSSEL

OVERAL IN VLAANDEREN EN BRUSSEL

Geniet van een optimaal tv-signaal via je digitale antenne in heel Vlaanderen en Brussel.

JE VERTROUWDE ZENDERS

JE VERTROUWDE ZENDERS

Geniet van alle favoriete Vlaamse zenders in een compact en handig tv-abonnement.

Binnen en buiten

BINNEN
EN BUITEN

Kijk op de camping, in je auto of zelfs op de boot,... zowel binnen- als buitenshuis!

Haal meer uit je tv

IK ABONNEER ME

Antenne

Antenne

Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

€29 2

Decoder met CI+module

Decoder met CI+ module

De CI+ module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft.

€99 2

Abonnement Antenne TV

Abonnement
Antenne TV

Het enige wat je nu nog nodig hebt is een abonnement Antenne TV. Ga voor het goedkoopste abonnement met de Vlaamse zenders inbegrepen aan €9,95 per maand 1 en geniet overal waar en wanneer je wilt in Vlaanderen en Brussel van jouw favoriete tv-zenders.

€9,95 1

Deze tv-zenders krijg je

Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

Eén
Canvas
VTM
VTM2
VTM3
VTM4
VIER
VIJF
ZES
CAZ2
Ketnet
vtmKzoom
RTL-TVI
Club RTL
Plug RTL
Penthouse

OVERAL BESCHIKBAAR

Antenne TV is overal in Vlaanderen en Brussel beschikbaar. Ontdek hieronder of Antenne TV beschikbaar is voor bij je thuis.

Je antenne thuis pikt het tv-signaal op van één van de 13 zendmasten die verspreid over Vlaanderen en Brussel uitzenden.

In de groene zone plaats je de compacte antenne binnen en in de grijze zone zet je 'm buiten.

Vul hieronder je adres in om te zien of jouw antenne binnen of buiten hoort.

CONTROLEER JE ADRES:

Antenne TV overal

Woon je op een boot, ben je op vakantie aan de zee of volg jij graag tijdens de zomer je favoriete zenders in de tuin?
Antenne biedt een compact en goedkoop aanbod aan en zo kan jij je favoriete zenders overal in Vlaanderen en België volgen.

Antenne TV bij je thuis

Bij je thuis

Kijk nu je favoriete programma's gezellig in de woonkamer of op een extra tv-toestel in de slaapkamer, de keuken of op zolder.

Antenne TV in je tuin

In de tuin

Geniet van jouw seizoensprogramma's tijdens de zomer met onze kleine digitale antenne die je buiten of op het terras kan plaatsen.

Antenne TV op kot

Op je kot

Antenne TV is de meest compacte en gemakkelijkste oplossing voor op kot in elke Vlaamse studentenstad en Brussel.

Antenne TV in je auto

In je auto

Ben je vaak op de baan met de auto en mis je daardoor je favoriete tv-programma's? Met Antenne TV kan je tijdens je pauze live tv-kijken via een DVB-T2 tuner geintegreerd in je auto.

Antenne TV op de camping

Op de camping

Met Antenne TV gaan je favoriete tv-zenders mee in elke mobilehome of caravan en naar elke Vlaamse camping en geniet je van 16 tv-zenders via antenne.

Antenne TV op je boot

Op je boot

Op je boot of in elke Vlaamse en Brusselse haven kan je jouw favoriete tv-zenders via een compacte antenne kijken.

Heb je nog vragen?

 1. Hoe weet ik of Antenne TV beschikbaar is op mijn adres? Antenne TV werkt in heel Vlaanderen en Brussel. Om te zien of Antenne TV beschikbaar is bij jouw thuis, kan je kijken op de signaalkaart en je adres invullen. Zo zie je ook of de antenne binnen of buiten moet plaatsen. Dit is afhankelijk van hoe ver je van de zendmast woont.
 2. Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het tv-signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een smartcard voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De smartcard geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een smartcard voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV ontvangen: thuis, in de tuin, op kot, op de boot, op de camping, ...

 3. Welke antenne is geschikt voor mij?
 4. Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / smartcard aan, laad de zenderlijst in en klaar!

  Lees meer...

 5. Is mijn tv geschikt voor DVB-T2?

  Kijk in de handleiding van je tv-toestel of je tv een DVB-T2 tuner heeft. Je kan ook de verkoper of de fabrikant van het toestel hiervoor contacteren.

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de de decoder met smartcard.