4 veilige en gezellige buitenactiviteiten
Terug naar de blog

4 veilige en gezellige buitenactiviteiten die je kan doen met je bubbel

19/11/2020 Zo doe je dat Goed om te weten

Hoe kan je in deze periode op een veilige manier met je bubbel afspreken? Ga je graag  wandelen of maak je liever een eigen home cinema in je tuin? Wij geven je alvast enkele mogelijkheden waardoor jij kan blijven afspreken met vrienden en familie op een leuke, gezellige en corona-veilige manier.

Coronaproof winterbar in de tuin

Met de winter in het vooruitzicht en de cafés en restaurants die gesloten zijn, is er niets leukers dan je eigen tuin om te toveren tot een gezellige winterbar. Haal alvast die kerstlampjes, kaarsen en verwarmers van de zolder om je buitenbar in een volledig winters jasje te steken. Wat hier zeker niet bij mag vergeten worden zijn de schapenvelletjes op de stoelen inclusief een dekentje om jullie te verwarmen op deze koude maar o-zo gezellige avonden.

Steek het kampvuur aan, drink een lekkere warme chocomelk en geniet ten volle van de magische avonden in jullie eigen winterbar.

Gezellige winterbarbecue

Nu je je bubbel niet meer binnen mag uitnodigen, is een winterbarbecue een leuk alternatief om toch nog een etentje te organiseren. Warme kleren, dekentjes en terrasverwarmers zullen jullie snel doen opwarmen. Maak het extra sfeervol door veel kaarsjes op tafel te installeren en lichtjes op te hangen. Wat zeker ook niet mag ontbreken bij de barbecue zijn winterse dranken zoals Gluhwein of warme appelpunch.

Zet wat muziek aan op de achtergrond met MTV NL of Stingray Cmusic, haal de grappige verhalen boven en beleef een avond om nooit te vergeten. 

Buitencinema op groot scherm

Altijd al eens gedroomd om een eigen buitencinema te hebben? Dit is je moment om je droom waar te maken. Wat heb je hier allemaal voor nodig? Een scherm, APP TV of Smart TV app, kussens, dekens, poefjes en voor de gezeligheid enkele kaarsjes en lampionnen. Plof neer, open APP TV, zap naar je favoriete film en geniet ten volle. Ps.: Vergeet zeker ook die popcorn en frisdrank niet boven te halen ;-)

Kijk in onze filmcatalogus, Canal VOD, om al te dromen van welke film jullie deze week willen bekijken. Hier vinden jullie alvast enkele tips:

  • Crazy Rich Asians (2018 - komedie):

Rachel Chu volgt haar vriend Nick Young van New York naar Singapore. Ze gaat daar voor de eerste keer de familie van haar vriend ontmoeten. Echter, Nick heeft een aantal belangrijke details vergeten zeggen over zijn leven waardoor Rachel helemaal onvoorbereid in bijzondere situaties belandt. Zo ontdekt ze hoe rijk zijn familie is en krijgt ze ook met een afkeurende moeder te maken.

  • Sully (2016 – drama):

Als er een vogel in de motoren vliegt van een net opgestegen vliegtuig, besluit pilootSully, gespreeld door Tom Hanks, en noodlanding te maken op de Hudson River. Alle passagiers overleven maar desondanks wordt hij voor het gerecht gedaagd.

  • 13 hours: The secret Soldiers of Benghazi (2016 - actie):

Op 11 september 2012 wordt het Amerikaanse consulaat in de Libische std Benghazi door jihadstrijders aangevallen. Zes vroegere Amerikaanse soldaten, die nu voor de CIA in Libië werken besluiten op eigen houtje in de tegenaanval te gaan.

Boswandeling

Ben jij eerder het sportieve type dat houdt van de natuur, de rust en frisse lucht? Boswandelingen zijn een ideale manier voor een gezellige babbel onder vrienden en tegelijkertijd je workout van de dag te doen. Klinkt dit niet als een ideale combo?

Online vind je heel wat wandelingen terug. Een van onze favoriete websites is wandelknooppunt.be dat eveneens via een app beschikbaar is. Hier vind je tal van wandelingen terug per regio, per provincie of je kan je je eigen wandeling samenstellen.

TV VLAANDEREN wenst jullie, in deze moeilijke periode, gezellige en leuke activiteiten toe met vrienden en familie.