Al je veelgestelde vragen
Terug naar de blog

Al je veelgestelde vragen

19/09/2019 Zo doe je dat Goed om te weten

Heb jij onze vernieuwde Klantenservice pagina al ontdekt? TV VLAANDEREN is steeds in de weer om de gebruikservaring van onze klanten te verbeteren. Daarom pasten wij onze pagina’s met veelgestelde vragen aan om het voor jou gemakkelijker te maken. Wat zijn nu onze meest gestelde vragen? En welke oplossingen bieden wij hierop. Ontdek het hieronder en op onze gloednieuwe Klantenservice-pagina!

Wat zijn mijn interactieve functies en hoe installeer ik ze?

Live TV

Live TV is de applicatie van TV VLAANDEREN om thuis en onderweg op je smartphone, tablet of laptop tv te kijken. In een andere kamer, in de tuin of zelfs op de trein of op een terrasje op de markt kan je live tv-kijken op al je toestellen. Overal waar je WiFi of 3G/4G hebt in België en in de EU, kan je live naar je favoriete programma's kijken via TV VLAANDEREN Live TV.

Installeer en activeer Live TV

  1. Meld je aan op MIJN TV VLAANDEREN.

  2. Ga naar de tab "Mijn abonnement" en klik op "Wijzig abonnement".

  3. Onderaan bij "Extra opties" klik je bij TV VLAANDEREN Live TV op "Voeg toe".

  4. Kijk Live TV via de app op je laptop of pc of download de app in onderstaande online applicatie stores: 

    Android smartphones: Google Play Store of voor 

    iPhones: App Store.

  5. Meld je aan met dezelfde gegevens die je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN.

Meer informatie over Live TV van TV VLAANDEREN en wat je ermee kan doen vind je op deze pagina

Restart en Replay

Met Restart en Replay kan je een gemist programma van het begin herbekijken. En dit tot 7 dagen lang.

Dit kan via je interactieve TV VLAANDEREN decoder (MZ-102 en MP-201), via Live TV of via de Smart TV app (beschikbaar voor Samsung en LG toestellen). Deze interactieve functionaliteit is gratis inbegrepen in jouw TV VLAANDEREN-abonnement.

Restart

Met de Restart functie kan je een reeds gestart programma vanaf het begin herbekijken. Om deze functie te starten klik je op je programma naar keuze en klik je simpelweg op de knop herstart.

Replay

Met de Replay optie kunnen abonnees een programma na de uitzending herbekijken tot 7 dagen terug. Om deze functie te starten kies je jouw programma en klik je simpelweg op de knop herbekijk. Of ga naar de Replay-tab in de Live TV gids/ Smart TV

Vind hier meer informatie over Restart en Replay.

Gebruik onze filmcatalogus

MovieMax, het Video on Demand (VOD) aanbod van TV VLAANDEREN, biedt je een wereld van entertainment aan boordevol spanning, sensatie, actie, humor en nog veel meer! Met slechts één druk op de knop treed je binnen in een uitgebreide filmcatalogus met meer dan 1.000 filmtoppers. Elke week voegen we nieuwe blockbusters toe. Via Film Europe heb je keuze uit een heleboel gratis films. Geniet van onze filmcatalogus.

Wil jij graag meer weten over interactief televisie ? Ontdek het op de Klantenservice pagina.

Waar kan ik inloggen in “Mijn Abonnement”?

Je bent TV VLAANDEREN klant en wil graag al je gegevens bekijken en/of wijzigen, Live TV activeren of zelfs je abonnement upgraden. Dat kan. Log je in in de MIJN TV VLAANDEREN omgeving waarbij je je eigen dashboard opent.

Wijzig je gegevens in “Account” of bekijk je maandelijkse aanrekeningen bij “Aanrekening”. Bij “Account” kan je tevens je Live TV account activeren. In de MIJN TV VLAANDEREN omgeving kan je ook terecht om een extra kaart registreren of je smartcard instellingen te wijzigen.

Ontdek hier nog meer informatie of de MIJN TV VLAANDEREN omgeving.

Hoe kan ik online bestellen?

Wil jij een nieuwe klant van TV VLAANDEREN worden? Of wil je als trouwe klant een extra abonnement bestellen? Online bestellen klinkt complex en wantrouwig maar met TV VLAANDEREN is het juist heel simpel en veilig. Kies je product of pakket op de bestelpagina, selecteer je gewenste apparatuur of extra opties en klik op bestellen! Geef je gegevens zorgvuldig in en ga verder naar de betalingspagina. Ziezo, je bent klaar om je nieuw product te ontvangen.

Voor meer informatie kan je onze FAQ pagina bezoeken met een kant en klare stap voor stap-handleiding zodat jij moeiteloos online kan bestellen.

TV VLAANDEREN is er steeds om al je vragen te beantwoorden.