Neem TV VLAANDEREN mee op vakantie!
Terug naar de blog

Neem TV VLAANDEREN mee op vakantie!

21/03/2019 Zenderaanbod Zo doe je dat Goed om te weten

Hola, het is weer lente en dit betekent dat het tijd is voor kleedjes en shortjes! Voor je vertrekt naar de warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie, geven wij je nog enkele tips mee om deze paasvakantie zeker te overleven. 

Ik vertrek op vakantie en neem mee ... 

Kies voor Satelliet-tv

Je vertrekt op reis met je mobilhome of caravan naar de camping in het buitenland maar je ziet het helemaal niet zitten om al je favoriete programma’s van thuis te missen? Daar kunnen wij wel inkomen! Dankzij TV VLAANDEREN kijk je via satelliet naar de leukste tv-zenders doorheen Europa.

Kies voor Antenne TV

Ben jij een toerist in eigen land en vertrek je graag op vakantie naar je Vlaamse camping? Dan is Antenne TV dé beste oplossing voor jou. Met een abonnement Antenne TV krijg je de goedkoopste formule met de populairste Vlaamse zenders in jouw mobilhome of caravan.

Jouw extra’s

Jouw extra: Live TV

Met de optie Live TV van TV VLAANDEREN kijk je thuis en onderweg op je smartphone, tablet of laptop. In een andere kamer, in de tuin of zelfs op de trein of op een terrasje op de markt kan je live tv kijken op al je toestellen. Overal waar je WiFi of 3G/4G hebt, kan je live naar je favoriete programma’s kijken via Live TV.

Heb je WiFi op de camping of jouw vakantieadres binnen de Europese Unie? Dan kan je ook hier overal live kijken op je smartphone, tablet of laptop. Live TV is gratis inbegrepen bij je satellietabonnement en is beschikbaar voor Android, iOS en op je computer. Vergeet niet om hiervoor je optie Live TV via Mijn TV VLAANDEREN te activeren.

Jouw optie: CI+ module

Op reis met de mobilhome of caravan is altijd gezellig, maar soms kan het best wel wat te krap zijn. De CI+ module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die rechtstreeks in jouw TV kan. Voor satelliet tv moet jouw TV dan beschikken over een DVD-S2 tuner, voor antenne TV over een DVB-T2 tuner. Meer informatie over de satelliet CI+ module kan je op onze website vinden.

Jou optie: Vakantie TV

Ook zij die voor kortere periodes op vakantie vertrekken kunnen kiezen voor een Vakantie TV abonnement. Dit satellietabonnement dat je per maand kan activeren bestaat uit 56 topzenders in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Hiermee betaal je dus enkel voor de maanden wanneer je op vakantie vertrekt en tv wilt kijken. Meer info vind je op onze website.

 

Wat moet je doen?

Installeren in 1, 2 en 3!

Onze installatievideo toont je stap voor stap hoe je de schotel opnieuw inricht. Liever een papieren versie bij de hand? Dan kan je ook de installatiehandleiding downloaden en afprinten.

Het komt weleens voor dat zenders veranderen van frequentie. Op je tv blijven ze op hetzelfde nummer beschikbaar, maar de positie op de satelliet verandert wel. Gelukkig volstaat het om snel even je zenderlijst opnieuw te laden om alle laatste gegevens te ontvangen.

Heb je een smartcard?

Heb je je kaart al even niet meer gebruikt? Dan heeft je smartcard een heractivatie-signaal nodig. Stem jouw decoder af op de zender VTM (nr°3) en vraag het signaal op onze website aan of sms je smartcardnummer naar dit nummer:  +32 (0) 477 60 66 60. Je kaart is binnen het uur opnieuw geactiveerd.

Schotelstatief for the win

Ben je al 18u aan het rijden en wil je graag zo snel mogelijk ontspannen door je favoriete programma te bekijken? Een schotelstatief is de ideale manier om je schotel snel te installeren wanneer je op vakantie bent met de mobilhome of caravan. Het statief is klein, licht en inklapbaar en dankzij de draaikop kan je de schotel eenvoudig aan het statief bevestigen en vervolgens draaien zonder elke keer de klemmen vast en los te schroeven. Een schotelstatief is beschikbaar op onze website voor €29,95.

Met deze tips en stappen garanderen wij jou dé beste paasvakantie met al je topzenders in handbereik.

TV VLAANDEREN wenst je een prettige reis toe!