Aflevering 10: Saving Venice

Beschrijving van de aflevering:

Venetië is een van de meest iconische steden van de wereld, maar het is ook een van de meest bedreigde. Deze Italiaanse stad, verdeeld over 118 eilandjes, wordt bedreigd door het stijgende water. Daarom dient de stad nu als een openluchtlaboratorium, waar wetenschappers en experts de meest geavanceerde technologie gebruiken om inzicht te krijgen in de fouten die we in het verleden hebben gemaakt, en om te ontdekken wat we in het heden kunnen doen om deze symbolische stad van de ondergang te redden.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Climate Change

Beschrijving:

De klimaatverandering eist z'n tol van de aarde, maar een groep milieuactivisten doet er alles aan om de klok terug te draaien en de aarde te redden van de ondergang.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905