Aflevering 12: Paris To Pittsburgh

Beschrijving van de aflevering:

Na het schokkende besluit van de regering-Trump om uit het Klimaatakkoord van Parijs te stappen maken we kennis met de gedreven individuen die de grootste dreigingen van klimaatverandering bestrijden, in hun eigen achtertuin. Tegen de achtergrond van het nationale debat over de energietoekomst van de Verenigde Staten laten we zien wat er echt op het spel staat voor Amerikaanse gemeenschappen, en hoe Amerikanen die het zat zijn reageren op het catastrofale niveau van opwarming van de aarde dat hun toekomst bedreigt.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Climate Change

Beschrijving:

De klimaatverandering eist z'n tol van de aarde, maar een groep milieuactivisten doet er alles aan om de klok terug te draaien en de aarde te redden van de ondergang.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905