Aflevering 3: Extreme Ice

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl de enorme gletsjers en ijskappen op het noordelijk halfrond met een ongekende snelheid smelten, volgen we de veelgeprezen fotograaf James Balog op zijn missie om de harde realiteit van het grote smelten vast te leggen op beeld. Door het gebruik van 26 time-lapse-camera's rondom gletsjers op de koudste plekken op aarde, zal Balogs Extreme Ice Survey de grootste fotografische studie van de cryosfeer ooit zijn - en onmiskenbaar bewijs van de vernietiging die voor onze neus plaatsvindt.

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Climate Change

Beschrijving:

De klimaatverandering eist z'n tol van de aarde, maar een groep milieuactivisten doet er alles aan om de klok terug te draaien en de aarde te redden van de ondergang.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905