Aflevering 11: Extreme Ice

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl de kolossale gletsjers en ijskappen van het noordelijk halfrond op een ongekend tempo wegsmelten, volgen we gelauwerd fotograaf James Balog op zijn missie om de harde realiteit van het grote smelten vast te leggen. Met 26 timelapse-camera's bij gletsjers en op sommige van de koudste plekken op aarde wordt Balogs Extreme Ice Study het grootste fotografische onderzoek van de cryosfeer dat ooit is ondernomen -en onmiskenbaar bewijs voor de verwoesting die zich momenteel voor onze ogen afspeelt.

Over de serie

Genres: Wetenschap
Jaar: 2016
National Geographic
CLIMATE CHANGE

Beschrijving:

De klimaatverandering eist z'n tol van de aarde, maar een groep milieuactivisten doet er alles aan om de klok terug te draaien en de aarde te redden van de ondergang.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905