Seizoen 3

01
Crimes That Shook Britain - Victoria Climbie
Aflevering 1: Victoria Climbie

Het schokkende verhaal van de moord op de 8-jarige Victoria Climbie, die in 2000 door haar voogden in Noord-Londen werd mishandeld en vermoord.

Lees meer
02
Crimes That Shook Britain - The Omagh Bombings
Aflevering 2: The Omagh Bombings

Overlevers, familieleden van slachtoffers en ex-rechercheurs blikken terug op de autobom van de Real IRA die in 1998 29 mensen doodde in Omagh, Noord-Ierland.

Lees meer
03
Crimes That Shook Britain - The Crossbow Cannibal
Aflevering 3: The Crossbow Cannibal

Voormalige vrienden van Stephen Griffiths vertellen over de seriemoordenaar uit Bradford, die werd gesnapt toen hij Suzanne Blamires in 2010 met een kruisboog door het hoofd schoot.

Lees meer
04
Crimes That Shook Britain - James Bulger
Aflevering 4: James Bulger

Denise Fergus blikt terug op de moord op haar zoon. De 2-jarige James Bulger werd in 1993 mishandeld en gedood door de 10-jarige Jon Venables en Robert Thompson.

Lees meer
05
Crimes That Shook Britain - Sally Anne Bowman
Aflevering 5: Sally Anne Bowman

De 18-jarige Sally Anne Bowman werd in 2005 doodgestoken in Croydon. Met interviews met haar familie en rechercheurs die de zaak oplosten.

Lees meer
06
Crimes That Shook Britain - Rachel Nickell
Aflevering 6: Rachel Nickell

Een confronterende blik op de moord op Rachel Nickell, die in 1992 voor de ogen van haar zoon werd aangerand en vermoord op Wimbledon Common.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Crimes That Shook Britain

Beschrijving:

Deze serie werpt nieuw licht op de huiveringwekkende misdaden die het hele land schokten en het Verenigd Koninkrijk voor altijd veranderden. Elke aflevering verkent de duistere diepten van de meest beruchte en verontrustende gevallen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905