Seizoen 2

01
Crimes That Shook Britain - The London Nail Bombings
Aflevering 1: The London Nail Bombings

Heel Londen kwam in april 1999 tot stilstand toen de 23-jarige politieke extremist David Copeland terreur zaaide met een serie bomaanslagen.

Lees meer
02
Crimes That Shook Britain - The Murder Of Jill Dando
Aflevering 2: The Murder Of Jill Dando

Een documentaire over de onopgeloste moord op de Britse tv-presentatrice Jill Dando, die in 1999 voor haar huis in de Londense wijk Fulham wed doodgeschoten.

Lees meer
03
Crimes That Shook Britain - The Dunblane Massacre
Aflevering 3: The Dunblane Massacre

In een emotioneel eerbetoon kijken ooggetuigen en nabestaanden terug op de tragische moord op 16 kinderen en een leerkracht op de basisschool in Dunblane in Schotland, 15 jaar geleden.

Lees meer
04
Crimes That Shook Britain - Jeremy Bamber
Aflevering 4: Jeremy Bamber

Een onderzoek naar de wrede moord van Jeremy Bamber op zijn familie in Essex in 1985. Hij zit levenslang uit, maar houdt vol dat hij onschuldig is.

Lees meer
05
Crimes That Shook Britain - The Murder Of Rhys Jones
Aflevering 5: The Murder Of Rhys Jones

De ouders van de onschuldige 11 jaar oude Rhys Jones, die werd doodgeschoten toen hij in 2007 in Liverpool terugkwam van voetballen, praten over de vreselijke dag waarop ze hun zoon kwijtraakten.

Lees meer
06
Crimes That Shook Britain - The Murder Of Stephen Cameron
Aflevering 6: The Murder Of Stephen Cameron

Een aangrijpende documentaire over de dodelijke steekpartij bij een verkeersruzie, waarbij de 21-jarige automobilist Stephen Cameron in 1996 om het leven kwam.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Crimes That Shook Britain

Beschrijving:

Deze serie werpt nieuw licht op de huiveringwekkende misdaden die het hele land schokten en het Verenigd Koninkrijk voor altijd veranderden. Elke aflevering verkent de duistere diepten van de meest beruchte en verontrustende gevallen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905