Seizoen 5

02
Crimes That Shook Britain - Lee Rigby
Aflevering 2: Lee Rigby

Op 22 mei 2013, op klaarlichte dag in een drukke straat in Woolwich, werd de militair Lee Rigby aangevallen en vermoord door de islamitische extremisten Michael Adebolajo en Michael Adebowale.

Lees meer
03
Crimes That Shook Britain - Rose West
Aflevering 3: Rose West

Samen met haar man, Fred, vermoordde Rose West tussen 1973 en 1979 op gruwelijke wijze tien meisjes, wat haar tot een van de ergste seriemoordenaars in de Britse geschiedenis maakt.

Lees meer
04
Crimes That Shook Britain - The Marchioness Disaster
Aflevering 4: The Marchioness Disaster

Het verhaal van de Marchioness, een plezierboot die in botsing kwam met het baggerschip Bowbelle en in een paar minuten ten onderging, waarbij 51 mensen om het leven kwamen.

Lees meer
05
Crimes That Shook Britain - Clare Wood
Aflevering 5: Clare Wood

In april 2007 ontmoeten Clare Wood en George Appleton elkaar via een datingsite en beginnen ze een relatie. Zonder dat zij het weet, blijkt Appleton een misdadiger te zijn met een hele geschiedenis va...

Lees meer
06
Crimes That Shook Britain - The Philpotts
Aflevering 6: The Philpotts

Toen zes kinderen in mei 2012 bij een brand om het leven kwamen, was het land geschokt. De ouders, Mick en Maireed Philpott, werden aangeklaagd wegens moord.

Lees meer
07
Crimes That Shook Britain - Jimmy Savile
Aflevering 7: Jimmy Savile

Once a national treasure, now the most vilified man in the UK, Jimmy Savile was branded as the worst sex offender the UK has ever seen one year on from his death.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Crimes That Shook Britain

Beschrijving:

Deze serie werpt nieuw licht op de huiveringwekkende misdaden die het hele land schokten en het Verenigd Koninkrijk voor altijd veranderden. Elke aflevering verkent de duistere diepten van de meest beruchte en verontrustende gevallen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905