Seizoen 8

01
Crimes That Shook Britain - Manchester
Aflevering 1: Manchester

In deze vervolgserie wordt dieper ingegaan op de afschuwelijkste misdaden die ooit zijn gepleegd op Britse bodem, beginnend met de bomaanslag in de Manchester Arena in mei 2017.

Lees meer
02
Crimes That Shook Britain - Ann Maguire
Aflevering 2: Ann Maguire

Het tragische verhaal van Ann Maguire, die werd doodgestoken door een leerling tijdens het geven van Spaanse les aan het Corpus Christi Catholic College in Leeds.

Lees meer
03
Crimes That Shook Britain - Gemma McCluskie
Aflevering 3: Gemma McCluskie

Het schokkende verhaal van Gemma McCluskie, een actrice uit EastEnders, die in 2012 door haar oudere broer werd vermoord in het appartement in Oost-Londen waar ze samen woonden.

Lees meer
04
Crimes That Shook Britain - Stepping Hill
Aflevering 4: Stepping Hill

We nemen een kijkje in een reeks geheimzinnige sterfgevallen in het Stepping Hill Hospital in Stockport, Greater Manchester, in 2011.

Lees meer
05
Crimes That Shook Britain - Stephen Wright
Aflevering 5: Stephen Wright

Een inkijkje in de misdaden van Steve Wright, die de bijnaam Suffolk Strangler kreeg nadat hij in 2006 in Ipswich vijf vrouwen had vermoord die als prostituee werkten.

Lees meer
06
Crimes That Shook Britain - Stephen Port
Aflevering 6: Stephen Port

Een ijzingwekkende blik op de misdaden van Stephen Port, de seriemoordenaar uit Oost-Londen, die vier jonge mannen vergiftigde met fatale doses van een verkrachtingsdrug.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Crimes That Shook Britain

Beschrijving:

Deze serie werpt nieuw licht op de huiveringwekkende misdaden die het hele land schokten en het Verenigd Koninkrijk voor altijd veranderden. Elke aflevering verkent de duistere diepten van de meest beruchte en verontrustende gevallen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905