Actors in season:

Ralf Little, Don Warrington, Elizabeth Bourgine, Tahj Miles, Shantol Jackson, Ginny Holder

Directors of season:

Declan Recks (director), Sue Howells (producer), Jon Zarych (producer)

Seizoen 12

01
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 1
Aflevering 1: seizoen 12, aflevering 1

Een raadselachtige moord op een boot leidt het team naar een schitterend strand dat bedreigd wordt, en een moord in de relationele sfeer wordt voor Neville een van zijn grootste uitdagingen ooit.

Lees meer
02
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 2
Aflevering 2: seizoen 12, aflevering 2

Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eil...

Lees meer
03
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 3
Aflevering 3: seizoen 12, aflevering 3

Wanneer een makelaar tijdens de onderhandse verkoop van een paradijslijk stukje strand wordt vermoord, stelt het team een onderzoek in. Ze ontdekken dat de kopers het slachtoffer waren van oplichting.

Lees meer
04
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 4
Aflevering 4: seizoen 12, aflevering 4

Wanneer de vader van Naomi's beste vriendin tijdens een bruiloft op Sint-Barnabas wordt vermoord, schiet het team haar te hulp. Marlon probeert zich voor te bereiden op zijn brigadiersexamen, maar hij...

Lees meer
05
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 5
Aflevering 5: seizoen 12, aflevering 5

Het team onderzoekt de moord op een voormalige bewoner van een kindertehuis. Marlon doet ondertussen zijn brigadiersexamen en Selwyn maakt voor het eerst kennis met zijn dochter.

Lees meer
06
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 6
Aflevering 6: seizoen 12, aflevering 6

Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin staat dat er een moord gaat plaatsvinden.

Lees meer
07
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 7
Aflevering 7: seizoen 12, aflevering 7

Na de arrestatie van Neville voor de moord op professor Cartwright moet het team bewijzen dat hij onschuldig is. Inspecteur Karen Flitcroft van Interne Zaken neemt het onderzoek over.

Lees meer
08
Death in Paradise - seizoen 12, aflevering 8
Aflevering 8: seizoen 12, aflevering 8

Het team onderzoekt de moord op de echtgenoot van een bekende calypsozangeres. Ondertussen worstelt Neville met de bekentenis van Sophie en hij vraagt zich af of hij nog wel een toekomst heeft op Sain...

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
Death in Paradise

Beschrijving:

Warme, luchtige en humorvolle detectiveserie over een Britse inspecteur die op het paradijselijke eiland Saint-Marie in het Caribisch gebied onderzoek gaat doen naar strafbare feiten.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905