Seizoen 1

01
Earth Day - California's Wild Coast
Aflevering 1: California's Wild Coast

In Big Sur in Californië staan scherpe rotsen aan verlaten stranden en worden de kustsequoia's gespiegeld in een onderzees bos. Het is een rauwe wildernis op de grens van land en zee.

Lees meer
02
Earth Day - Chimp School
Aflevering 2: Chimp School

Na een jarenlange burgeroorlog leefden er nog maar ontzettend weinig chimpansees in Sierra Leone. We ontmoeten de helden die ervoor gezorgd hebben dat de populatie gegroeid is.

Lees meer
03
Earth Day - India's Wild Leopards
Aflevering 3: India's Wild Leopards

Kijk mee met een cameraman die door de wildernis in India trekt om de moeilijk te vinden luipaardpopulatie vast te kunnen leggen.

Lees meer
04
Earth Day - Jane Goodall: The Hope
Aflevering 4: Jane Goodall: The Hope

Een persoonlijk portret van dr. Jane Goodall.

Lees meer
05
Earth Day - Mystery Gorilla
Aflevering 5: Mystery Gorilla

We volgen primatoloog Mireya Mayor door de bossen van Congo. Ze onderzoekt hoe 100.

Lees meer
06
Earth Day - Night Stalkers: Jaguar Ambush
Aflevering 6: Night Stalkers: Jaguar Ambush

We kijken mee met filmmaker Martin Dohrn. Hij leidt een groep door de wildernis in Costa Rica.

Lees meer
07
Earth Day - Paradise
Aflevering 7: Paradise

Tegen de adembenemende achtergrond van de rivier de Upper Okavango in Zuidelijk Afrika volgen we een zeer unieke leeuwin in haar dagelijkse strijd om te overleven. Na een wrede aanval door een buffel ...

Lees meer
08
Earth Day - Limbo
Aflevering 8: Limbo

De majestueuze leeuw heerst over het dynamische, maar verraderlijke landschap van de Okavango. De rivier is een onmisbare levensader voor de wilde dieren en tevens het decor voor zeer gewelddadige con...

Lees meer
09
Earth Day - Inferno
Aflevering 9: Inferno

De rivier de Okavango in Zuidelijk Afrika is een van de laatste plaatsen waar reuzen vrij rondlopen. Bij de hoogste waterstand trekt de rivier kuddes enorme olifanten, sluipende leeuwen, nijlpaarden e...

Lees meer
10
Earth Day - Okavango: River of Dreams: Divine Journeys
Aflevering 10: Okavango: River of Dreams: Divine Journeys

In de vierde aflevering van deze serie wordt een inkijkje gegeven in hoe de documentaire over de rivierdelta van de Okavango is gefilmd. Ontdek de dramatische gebeurtenissen tijdens de productie.

Lees meer
11
Earth Day - Photo Ark 1
Aflevering 11: Photo Ark 1

Fotograaf Joel Sartore reist naar Madagascar en Florida Keys om bedreigde diersoorten te fotograferen voor zijn Photo Ark collectie. In Florida gaat hij op zoek naar het keyhert.

Lees meer
12
Earth Day - Photo Ark 2
Aflevering 12: Photo Ark 2

Joel Sartore reist naar Spanje waar hij de pardellynx fotografeert, in China fotografeert hij de yangtze-weekschildpad, en in Kameroen hoopt hij een glimp op te vangen van de Cross Rivergorilla.

Lees meer
13
Earth Day - Photo Ark 3
Aflevering 13: Photo Ark 3

Reis mee met fotograaf Joel Sartore. Hij voegt kleurrijke insecten toe aan zijn Photo Ark-collectie en gaat op zoek naar grotere dieren in Boedapest en Praag.

Lees meer
14
Earth Day - Go Big Or Go Home
Aflevering 14: Go Big Or Go Home

National Geographic fotograaf Joel Sartore is op een queste om de wezens van het Amazoneregenwoud op hun mooist te laten zien, zoals het reauzengordeldier.

Lees meer
15
Earth Day - Monkey Business
Aflevering 15: Monkey Business

National Geographic-fotograaf Joel Sartore gebruikt fotografie om mensen aan te moedigen zich te bekommeren om de bedreigde diersoorten in Indonesië.

Lees meer
16
Earth Day - Symphony For Our World
Aflevering 16: Symphony For Our World

Tegen een achtergrond van spectaculaire orkestmuziek verkennen we de diepzee, overzien we ecosystemen in ontwikkeling, beklimmen we verlaten bergtoppen en zien we onze planeet als nooit tevoren.

Lees meer
17
Earth Day - X-Ray Earth
Aflevering 17: X-Ray Earth

Met de laatste wetenschappelijke technologie gaan we diep de aarde in. We reizen over en door zijn diepste lagen en onthullen de gevaren die in zijn binnenste kern op de loer liggen.

Lees meer

Over de serie

National Geographic
Earth Day

Beschrijving:

De Dag van de Aarde is een wereldwijde feestdag, die nu belangrijker is dan ooit. Wij laten zien wat nodig is om de klimaatverandering tegen te gaan en de natuur te helpen voor een duurzamere wereld.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905