Seizoen 2

01
Murder Detective - Szucs & Mustafa
Aflevering 1: Szucs & Mustafa

In april 2019 worden de resten van een vrouw aangetroffen in een vriezer in een appartement in East End in Londen. Via een röntgenfoto van de vriezer worden twee bevroren lichamen gevonden.

Lees meer
02
Murder Detective - George Napier
Aflevering 2: George Napier

Bij een moord op een uitsmijter in Londen wordt voor het eerst DNA van een hond gebruikt. George, beschreven als een 'vriendelijke reus' (hij was 1.

Lees meer
03
Murder Detective - Bonomo & Ferez
Aflevering 3: Bonomo & Ferez

Laurent Bonomo (23) en Gabriel Ferez (23) worden 's nachts gewekt en vastgebonden nadat Sonnex (23) en Farmer (34) door een open raam van hun flat in Zuid-Londen zijn geklommen.

Lees meer
04
Murder Detective - Joan Albert
Aflevering 4: Joan Albert

Graham Hill is een zeer ervaren misdaadbestrijder. In zijn carrière heeft hij alles meegemaakt en was hij betrokken bij vele van de belangrijkste moordzaken van de afgelopen jaren.

Lees meer
05
Murder Detective - Nisha Patel-Nasri
Aflevering 5: Nisha Patel-Nasri

Op 11 mei 2006 maakt Nisha Patel-Nasri zich klaar om naar bed te gaan als ze de voordeur hoort opengaan. Ze pakte een zaklamp en gaat de indringer te lijf.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Murder Detective

Beschrijving:

In dit seizoen van Murder Detective combineert voormalig Surrey hoofddetective en criminoloog Graham Hill, zijn expertise met forensische wetenschap en insider-kennis om ons inzicht te geven in hoe de zaak uiteindelijk werd opgelost. Elke aflevering omvat belangrijke getuigenverklaringen, interviews, forensische en psychologische experts en archiefbeelden en laat ons de moderne technieken zien voor het oplossen van misdaden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905