Aflevering 5: Nisha Patel-Nasri

Beschrijving van de aflevering:

Op 11 mei 2006 maakt Nisha Patel-Nasri zich klaar om naar bed te gaan als ze de voordeur hoort opengaan. Ze pakte een zaklamp en gaat de indringer te lijf. Ze wordt in haar dij gestoken met een mes uit haar keuken.

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Documentaire
Murder Detective

Beschrijving:

In dit seizoen van Murder Detective combineert voormalig Surrey hoofddetective en criminoloog Graham Hill, zijn expertise met forensische wetenschap en insider-kennis om ons inzicht te geven in hoe de zaak uiteindelijk werd opgelost. Elke aflevering omvat belangrijke getuigenverklaringen, interviews, forensische en psychologische experts en archiefbeelden en laat ons de moderne technieken zien voor het oplossen van misdaden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905