Actors in season:

Nadia Tereszkiewicz, Reda Kateb, Dominique Valadie, Ariane Ascaride

Seizoen 1

01
Possessions - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

In Israel. Op de avond van haar huwelijk wordt Natalie, een jonge Francaise, ervan beschuldigd haar man te hebben vermoord.

Lees meer
02
Possessions - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

De moord wordt nagespeeld door Esti en Rafi, maar Nathalie's herinneringen zijn wazig. Tegen het advies van de consulaat in gaat Karim door met zijn missie.

Lees meer
03
Possessions - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Karim wendt zich tot een van zijn vrienden in Frankrijk om Nathalie's verleden in Nice op te graven. Nathalie zit vast in huisarrest terwijl haar moeder haar lot probeert te veranderen.

Lees meer
04
Possessions - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Karim vertelt de politie dat Nathalie's ex-vriend Alex er nog is. Nathalie ontdekt vreemde plekken op haar lichaam en gaat op zoek naar Alex.

Lees meer
05
Possessions - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Nathalie kan de antwoorden niet vinden maar geeft niet op. Is zij het slachtoffer zoals haar moeder beweert? Karim daarentegen is ervan overtuigd dat ze wordt misbruikt en verlaat zijn taken, zelfs al...

Lees meer
06
Possessions - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Het moordonderzoek gaat in meerdere richtingen. Esti ondervraagt Nathalie's moeder.

Lees meer

Over de serie

Genres: Crime Drama Thriller
CANAL+ Series
Possessions

Beschrijving:

Natalie, een jonge Franse vrouw die in Israel woont, wordt ervan beschuldigd haar man Eran te hebben vermoord in de nacht van hun huwelijk. Karim, een attache van het Franse consulaat, moet Natalie helpen en kan niet beslissen of ze kwetsbaar en verloren is of ongelooflijk manipulatief. Hij raakt geobsedeerd door dit mysterie terwijl Esti, een Israelische politieagente, en haar meerdere van het politiebureau van Beer-Sheva de zaak beginnen te onderzoeken. De moord op Eran leidt tot allerlei vragen en vreemd gedrag van degenen die het dichtst bij Natalie staan.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905