Aflevering 2: Aflevering 2

Beschrijving van de aflevering:

De moord wordt nagespeeld door Esti en Rafi, maar Nathalie's herinneringen zijn wazig. Tegen het advies van de consulaat in gaat Karim door met zijn missie. Verschillende aanwijzingen leiden de politie naar Salim, een bedoeïen die in het gebied werkt.

Actors in episode:

Nadia Tereszkiewicz, Reda Kateb, Dominique Valadie, Ariane Ascaride

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06

Over de serie

Genres: Crime Drama Thriller
CANAL+ Series
Possessions

Beschrijving:

Natalie, een jonge Franse vrouw die in Israel woont, wordt ervan beschuldigd haar man Eran te hebben vermoord in de nacht van hun huwelijk. Karim, een attache van het Franse consulaat, moet Natalie helpen en kan niet beslissen of ze kwetsbaar en verloren is of ongelooflijk manipulatief. Hij raakt geobsedeerd door dit mysterie terwijl Esti, een Israelische politieagente, en haar meerdere van het politiebureau van Beer-Sheva de zaak beginnen te onderzoeken. De moord op Eran leidt tot allerlei vragen en vreemd gedrag van degenen die het dichtst bij Natalie staan.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905