Seizoen 1

01
SHARKFEST - Shark Beach With Chris Hemsworth
Aflevering 1: Shark Beach With Chris Hemsworth

Hollywoodster Chris Hemsworth is zijn hele leven lang gefascineerd geweest door haaien en heeft een unieke relatie met deze majestueuze wezens.

Lees meer
02
SHARKFEST - Rogue Shark?
Aflevering 2: Rogue Shark?

In oktober 2018 werden de afgelegen eilanden van Whitsunday in Australië opgeschrikt door een reeks wrede haaienaanvallen. Ongelooflijk genoeg werden alle slachtoffers in hetzelfde kleine stukje oceaa...

Lees meer
03
SHARKFEST - The Sand Eating Shark
Aflevering 3: The Sand Eating Shark

In de afgelegen regio Fernando de Noronha in Brazilië brengen de vloedgolven een verbazingwekkend fenomeen met zich mee: citroenhaaien die aan land op jacht gaan naar hun maaltijd.

Lees meer
04
SHARKFEST - Shark Attacktics
Aflevering 4: Shark Attacktics

De grote witte haai, beroemd om zijn dodelijke rol in 'Jaws', is niet de enige haai die over de oceanen heerst. Haaien zijn er in 500 verschillende soorten en maten en vele zijn op zichzelf al uitstek...

Lees meer
05
SHARKFEST - Shark Gangs
Aflevering 5: Shark Gangs

Haaien zijn altijd beschouwd als solitaire roofdieren die op de loer liggen in de oceanen, maar wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat deze roofdieren eigenlijk graag in groepen rondhangen. We onde...

Lees meer
06
SHARKFEST - 50 Shades of Sharks
Aflevering 6: 50 Shades of Sharks

Haaien worden vaak beschouwd als koelbloedige oceaanmoordenaars en krijgen vaak een slechte naam. De vreedzame kant van deze prachtige en raadselachtige wezens wordt echter zelden gezien, tot nu.

Lees meer
07
SHARKFEST - World's Deadliest Sharks
Aflevering 7: World's Deadliest Sharks

Van de griezeligste tot de lelijkste tot de ronduit bizarste, wij gaan langs de top tien van de meest angstaanjagende haaien van over de hele wereld.

Lees meer
08
SHARKFEST - The Sharks of Hawaii
Aflevering 8: The Sharks of Hawaii

De wateren rond Hawaï zijn als een levend Paradijs voor alle schepselen, maar zo'n 40 haaiensoorten noemen deze idyllische wateren hun thuis.

Lees meer
09
SHARKFEST - Shark Attack: The Paige Winter Story
Aflevering 9: Shark Attack: The Paige Winter Story

Paige Winter was pas 17 jaar oud toen ze een been en een deel van haar hand verloor aan een haai. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, blijft deze inspirerende tiener een voorvechter voor haaien.

Lees meer
10
SHARKFEST - The Croc That Ate Jaws
Aflevering 10: The Croc That Ate Jaws

We onderzoeken wat er zou gebeuren als twee van 's werelds oudste en dodelijkste roofdieren het tegen elkaar zouden opnemen.

Lees meer
11
SHARKFEST - Great Whites Vs Cage
Aflevering 11: Great Whites Vs Cage

Kooiduiken is een geweldige manier om witte haaien van dichtbij te zien, maar deze roofdieren laten steeds vaker hun minachting voor deze activiteit blijken door de kooien te rammen, te bijten en zelf...

Lees meer
12
SHARKFEST - Land Shark
Aflevering 12: Land Shark

De meeste haaienaanvallen vinden plaats in de buurt van de kust en er worden steeds meer haaien gespot op stranden over de hele wereld.

Lees meer
13
SHARKFEST - Deadliest Bite
Aflevering 13: Deadliest Bite

Haaienexperts onderzoeken de kaken van de drie dodelijkste haaien van de wereld om te bepalen wat de beet van een haai zo dodelijk maakt.

Lees meer
14
SHARKFEST - Gulf Coast Reckoning
Aflevering 14: Gulf Coast Reckoning

Van Florida tot Texas veroorzaken schrijnende verhalen over haaienaanvallen langs de kustlijn van de Golf paniek bij toeristen en plaatselijke bewoners.

Lees meer
15
SHARKFEST - Trouble In Paradise
Aflevering 15: Trouble In Paradise

De Bahama's zijn voor velen een droomvakantiebestemming, maar voor sommigen verandert de droom al snel in een nachtmerrie.

Lees meer
16
SHARKFEST - Terror In The Texas
Aflevering 16: Terror In The Texas

Elk jaar ontvangt het eiland Galveston in het zuiden van Texas meer dan vijf miljoen bezoekers op zijn prachtige stranden. In 2004 werd het vissen, surfen en strandplezier echter verstoord toen drie p...

Lees meer
17
SHARKFEST - Mayhem In Miami
Aflevering 17: Mayhem In Miami

Met meer dan 160 km aan kristalhelder water net ten noorden van Miami, heeft Florida een van de meest populaire kusten van het land. In 2017 werden de lokale bevolking en toeristen echter het slachtof...

Lees meer
18
SHARKFEST - Jaws VS Boats
Aflevering 18: Jaws VS Boats

Over de hele wereld vallen witte haaien en andere haaien boten aan met een wreedheid en woede die nog nooit eerder is vertoond.

Lees meer
19
SHARKFEST - Baby Sharks
Aflevering 19: Baby Sharks

Zelfs de grootste, snelste en meest woeste roofdieren beginnen hun leven als baby. Hoewel babyhaaien schattig zijn, moeten ze snel opgroeien, want bij geen van de meer dan 500 haaiensoorten blijft een...

Lees meer
20
SHARKFEST - Camo Sharks
Aflevering 20: Camo Sharks

Als een van de meest gevreesde roofdieren op de planeet gebruiken haaien een aantal strategieën om hun roofdiervaardigheden te verbeteren, en ze veranderen zelfs van kleur.

Lees meer
21
SHARKFEST - Counting Jaws
Aflevering 21: Counting Jaws

Nu het aantal confrontaties met haaien voor de kust van Californië explosief begint te stijgen, begint een team van onderzoekers aan een missie om te onderzoeken waarom.

Lees meer
22
SHARKFEST - Jaws Invasion
Aflevering 22: Jaws Invasion

Van golfbanen en zwembaden tot meren en water in je achtertuin, grote en gevaarlijke roofdieren dringen onverwachte wateren over de hele wereld binnen.

Lees meer
23
SHARKFEST - Maui Shark Mystery
Aflevering 23: Maui Shark Mystery

Elk jaar verzamelen tijgerhaaien zich in groten getale in Maui, maar de reden waarom is al jaren een mysterie, tot nu.

Lees meer
24
SHARKFEST - Shark Side Of the Moon
Aflevering 24: Shark Side Of the Moon

We onthullen nooit eerder vertoonde gedragingen en tonen het geheime leven van hamerhaaien, inclusief hun fascinerende door de maan gedreven migratie door de tropische oostelijke Stille Oceaan.

Lees meer
25
SHARKFEST - Shark Queens
Aflevering 25: Shark Queens

In het dierenrijk wordt er vaak van uitgegaan dat mannetjes het dominantst zijn, maar in de zee maken vrouwelijke haaien vaak de dienst uit. Wetenschappers proberen te achterhalen of de grootste en ge...

Lees meer
26
SHARKFEST - Sharks That Eat Everything
Aflevering 26: Sharks That Eat Everything

De dodelijkste roofdieren van de oceaan eten vaak meer dan alleen sardientjes en zeehonden. Door hun grenzeloze honger en nieuwsgierigheid kunnen haaien zich tegoed doen aan de meest onverwachte dinge...

Lees meer
27
SHARKFEST - World's Biggest Hammerhead?
Aflevering 27: World's Biggest Hammerhead?

Talloze meldingen van reusachtige hamerhaaien van wel zesenhalve meter lang hebben de maximale lengte van deze fascinerende soort in twijfel getrokken.

Lees meer
28
SHARKFEST - Great White vs. Tiger Shark
Aflevering 28: Great White vs. Tiger Shark

De grootste haaien op aarde, de witte haai en de tijgerhaai, worden respectievelijk zesenhalf en zes meter lang.

Lees meer
29
SHARKFEST - Backyard Bull Shark
Aflevering 29: Backyard Bull Shark

De stierhaai, die overal ter wereld in de oceanen te vinden is, is door zijn pestgedrag beroemd geworden in alle kustgebieden, en alsof de heerschappij over de zeven zeeën nog niet genoeg was, nemen d...

Lees meer
30
SHARKFEST - Game of Sharks
Aflevering 30: Game of Sharks

Het is tijd voor haaien om het tegen elkaar op te nemen in de grootste wedstrijd tussen diersoorten die de oceaan ooit heeft gezien.

Lees meer
31
SHARKFEST - Killer Shark vs. Killer Whale
Aflevering 31: Killer Shark vs. Killer Whale

In oktober 1997, in de wateren rond de Farallon-eilanden, hebben twee orka's een witte haai aangevallen en verdronken, en zijn lever eruit gerukt. Het incident liet biologen verbijsterd achter.

Lees meer
32
SHARKFEST - Sky Sharks
Aflevering 32: Sky Sharks

Geavanceerde dronetechnologie brengt een revolutie teweeg in alles wat we over haaien dachten te weten.

Lees meer
33
SHARKFEST - Shark Superpower
Aflevering 33: Shark Superpower

Twee teams van deskundigen gaan tot het uiterste om de haaienwetenschap in het wild te onderzoeken, en wel twee van de meest iconische superkrachten van haaien: snelheid en bijtkracht.

Lees meer
34
SHARKFEST - Sharks Vs The World
Aflevering 34: Sharks Vs The World

Met beelden van dichtbij onthullen we ongelooflijke aanvaringen met haaien.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2021
National Geographic
SHARKFEST

Beschrijving:

Van recente aanvallen op mensen tot het blootleggen van hun weinig bekende vreemde gedragingen: we maken van dichtbij kennis met een van de meest onbegrepen dieren ter wereld - de opmerkelijke haai.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905