Aflevering 21: Counting Jaws

Beschrijving van de aflevering:

Nu het aantal confrontaties met haaien voor de kust van Californië explosief begint te stijgen, begint een team van onderzoekers aan een missie om te onderzoeken waarom. Door een nieuw ontdekt haaiengebied te verkennen in de buurt van populaire stranden, hopen zij vast te stellen hoeveel grote witte haaien er werkelijk rondzwemmen. Hun expeditie zal hen oog in oog brengen met enkele van de grootste en gemeenste haaien op de planeet.

Over de serie

Jaar: 2021
National Geographic
SHARKFEST

Beschrijving:

Van recente aanvallen op mensen tot het blootleggen van hun weinig bekende vreemde gedragingen: we maken van dichtbij kennis met een van de meest onbegrepen dieren ter wereld - de opmerkelijke haai.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905