Aflevering 17: Mayhem In Miami

Beschrijving van de aflevering:

Met meer dan 160 km aan kristalhelder water net ten noorden van Miami, heeft Florida een van de meest populaire kusten van het land. In 2017 werden de lokale bevolking en toeristen echter het slachtoffer van een mysterieuze stijging van het aantal aanvallen door haaien. In de loop van het jaar werden negen strandgangers gebeten, waardoor een team van deskundige onderzoekers op zoek ging naar aanwijzingen omtrent het ongewone gedrag van de haaien.

Over de serie

Jaar: 2021
National Geographic
SHARKFEST

Beschrijving:

Van recente aanvallen op mensen tot het blootleggen van hun weinig bekende vreemde gedragingen: we maken van dichtbij kennis met een van de meest onbegrepen dieren ter wereld - de opmerkelijke haai.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905