Aflevering 23: Maui Shark Mystery

Beschrijving van de aflevering:

Elk jaar verzamelen tijgerhaaien zich in groten getale in Maui, maar de reden waarom is al jaren een mysterie, tot nu. We volgen een team van onbevreesde haaienwetenschappers terwijl ze in de weer zijn met een van de grootste roofdieren van de oceaan om de reden van dit jaarlijkse haaienfeest te achterhalen. Dat betekent onbeschermd vrijduiken en alles doen wat nodig is om de gegevens te krijgen die ze nodig hebben om de zaak op te lossen.

Over de serie

Jaar: 2021
National Geographic
SHARKFEST

Beschrijving:

Van recente aanvallen op mensen tot het blootleggen van hun weinig bekende vreemde gedragingen: we maken van dichtbij kennis met een van de meest onbegrepen dieren ter wereld - de opmerkelijke haai.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905