Aflevering 34: Camo Sharks

Beschrijving van de aflevering:

Als een van de meest gevreesde roofdieren op de planeet gebruiken haaien een aantal strategieën om hun roofdiervaardigheden te verbeteren, en ze veranderen zelfs van kleur. Door middel van baanbrekende experimenten hopen de gerenommeerde haaienwetenschappers dr Ryan Johnson en promovendus Gibbs Kuguru realtime pigmentveranderingen vast te leggen om te begrijpen hoe deze oceaanroofdieren hun huidcellen manipuleren om zich te camoufleren.

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Sharks

Beschrijving:

De haai wordt gezien als een van de gevaarlijkste roofdieren voor de mens. We bekijken hun roofzuchtige gedrag en luisteren naar verhalen van mensen die een aanval van een haai overleefd hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905