De Nickelodeon-bibliotheek bij TV VLAANDEREN: kijktips voor de kleinsten
Terug naar de blog

De Nickelodeon-bibliotheek bij TV VLAANDEREN: kijktips voor de kleinsten

20/02/2024 Zenderaanbod Goed om te weten Films & Series

De TV VLAANDEREN Bibliotheek, dat zijn de beste kijktips voor jong en oud. Naast de films, series en programma’s van onder andere Canal+, BBC First, MTV en National Geographic, is er een aparte Bibliotheek met de beste programma’s van Nickelodeon. Amusement verzekerd voor de kids! Benieuwd? Ontdek de kinderprogramma’s uit onze Nickelodeon-bibliotheek. 

Huize Herrie 

Met 10 zussen weet de 11-jarige Lincoln Herrie hoe het is om op te groeien in een groot gezin. Benieuwd hoe het is om zoveel zussen te hebben? Lincoln deelt met plezier zijn ervaringen met jou. 

TYLER PERRY'S YOUNG DYLAN

De jonge Dylan heeft grote dromen, want hij wil graag een hiphopster worden. Tot voor kort woonde hij nog bij zijn oma, en die besloot dat hij bij andere familie zijn intrek moet nemen. De familie Wilson verwelkomt hem met open armen, maar Dylan heeft een compleet andere levensstijl en dat zet hun leven op z’n kop. 

Spongebob 

Hij woont in een ananas diep in de zee, Spongebob Squarepants! Dit liedje is dikwijls te horen in heel wat huiskamers. De grappige gele zeespons beleeft knotsgekke avonturen, maar het zit hem dikwijls niet mee. Gelukkig heeft hij dan ook nog de hulp van zijn beste vrienden Octo, Patrick en en Sandy. 

De Rots Eiland Mysteries

Vijf jaar geleden verdween de oom van Taylor spoorloos op Rock Island. Taylor en haar vrienden willen deze mysterieuze verdwijning graag ontrafelen en starten een zoektocht naar oom Charlie. 

Blaze en de Monsterwielen

De rode monstertruck Blaze en bestuurder AJ vormen een ijzersterk duo. Samen lossen ze problemen op. Denk jij met ze mee? 

Start nu met kijken via APP TV Basic of APP TV Plus 

Met APP TV heb je enkel een internetverbinding nodig, waardoor je ook op verplaatsing je favoriete programma’s kan kijken. Maak je APP TV Basic of APP TV Plus abonnement aan, en krijg ook toegang tot de volledige Bibliotheek. 

PS: de eerste 30 dagen kijk je volledig gratis. Geen verplichtingen en altijd opzegbaar!