Must haves voor een gezellig tv-avond

category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Zo doe je dat
23 mei 2019 Via

 Het is donderdagvoormiddag en het weekend is al in zicht. Heb je een druk weekend gepland en wil je graag vandaag een ontspannende avond als voorbereiding? Neem onze 5 tips als voorzorg om het je nog extra aangenaam te maken. Kijkplezier wordt jouw unieke ervaring.

 

Een donzig deken

Voor haar een cosy zeemeerminnendekentje en voor hem een stoere onesie. Koop er snel een in de winkel in je buurt en maak er een gezellige tv-avond van.

Een thee-setje

Een relaxerende avond met een lekkere tas thee met zoete honing is toch wel dé kers op de taart. Daar hoort natuurlijk gepersonaliseerde thee met een thee-setje bij om de avond net dat tikkeltje meer te geven. 

Popcornmachine en popcorn

Heb je een popcornmachine thuis? Of maak je graag zelf popcorn op de old fashion way? Koop snel een pakje mais voeg er wat boter of olie toe en warm het op in de microgolf of in je popcornmachine. Pop pop en klaar is het! Geniet nu van je favoriete film mét popcorn.

Op Fruugo vind je verschillende popcornmachines naar jouw smaak met extra porpcorn-zaadjes erbij!

Drank- of voedselhouder

Je portie popcorn afwerken met een lekker drankje? Slim idee! Maak het je nog gemakkelijker door een drankhouder in huis te nemen. Zo zorg je voor verfrissing tijdens het twee uur durend kijkplezier en voorkom je vuile plekken in de zetel. 

Vind je drankhouder op CoolGift.

Een rug of nek masseur

Nee, je hoeft er niemand voor in te huren. Nu kan je overal wel een robot masseur terugvinden die speciaal gemaakt is om aan je zetel vast te maken. Een top idee om zo relaxerend mogelijk aan de film of jouw favoriete programma te beginnen.

Op ColliShop kan je kiezen tussen diverse formaten en groottes van je massage-apparaat.

Met deze 5 tips garanderen we je een unieke tv-ervaring met al je favoriete en nuttige benodigdheden.

Heb je onze filmcatalogus al ontdekt? Activeer jouw Live TV optie en geniet van het ruime aanbod VOD’s.

 

Veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018