Must haves voor een gezellig tv-avond

Zo doe je dat
23 Mei 2019 Via

Het is donderdagvoormiddag en het weekend is al in zicht. Heb je een druk weekend gepland en wil je graag vandaag een ontspannende avond als voorbereiding? Neem onze 5 tips als voorzorg om het je nog extra aangenaam te maken. Kijkplezier wordt jouw unieke ervaring.

Een donzig deken

Voor haar een cosy zeemeerminnendekentje en voor hem een stoere onesie. Koop er snel een in de winkel in je buurt en maak er een gezellige tv-avond van.

Ontdek hier onze favoriete dekentjes.

Een thee-setje

Een relaxerende avond met een lekkere tas thee met zoete honing is toch wel dé kers op de taart. Daar hoort natuurlijk gepersonaliseerde thee met een thee-setje bij om de avond net dat tikkeltje meer te geven.

Kies hier jouw artistieke thee-set op de website van Hug A Tea.

Popcornmachine en popcorn

Heb je een popcornmachine thuis? Of maak je graag zelf popcorn op de old fashion way? Koop snel een pakje mais voeg er wat boter of olie toe en warm het op in de microgolf of in je popcornmachine. Pop pop en klaar is het! Geniet nu van je favoriete film mét popcorn.

Op Fruugo vind je verschillende popcornmachines naar jouw smaak met extra porpcorn-zaadjes erbij!

Drank- of voedselhouder

Je portie popcorn afwerken met een lekker drankje? Slim idee! Maak het je nog gemakkelijker door een drankhouder in huis te nemen. Zo zorg je voor verfrissing tijdens het twee uur durend kijkplezier en voorkom je vuile plekken in de zetel.

Vind je drankhouder op CoolGift.

Een rug of nek masseur

Nee, je hoeft er niemand voor in te huren. Nu kan je overal wel een robot masseur terugvinden die speciaal gemaakt is om aan je zetel vast te maken. Een top idee om zo relaxerend mogelijk aan de film of jouw favoriete programma te beginnen.

Op ColliShop kan je kiezen tussen diverse formaten en groottes van je massage-apparaat.

Met deze 5 tips garanderen we je een unieke tv-ervaring met al je favoriete en nuttige benodigdheden.

Heb je onze filmcatalogus al ontdekt? Activeer jouw Live TV optie en geniet van het ruime aanbod VOD’s.

Veel kijkplezier met TV VLAANDEREN!