Seizoen 6

01
Crimes That Shook Britain - Rolf Harris
Aflevering 1: Rolf Harris

Rolf Harris was beroemd om z'n kunst en muziek en schilderde zelfs een prtret van de Britse koningin. Maar in augustus 2013 werd hij beschuldigd van 12 gevallen van aanranding, onder andere van meisje...

Lees meer
02
Crimes That Shook Britain - April Jones
Aflevering 2: April Jones

De zoektocht naar de 5-jarige April Jones in 2012 was de grootste ooit in Groot-Brittannië. Op 6 oktober werd Mark Brigder aangeklaagd voor haar verdwijning.

Lees meer
03
Crimes That Shook Britain - Dale Cregan
Aflevering 3: Dale Cregan

Het is 2012 en drugsdealer Dale Cregan vermoordt de politieagenten Nicola Hughes en Fiona Bone. Dermot Murnaghan gaat op onderzoek uit.

Lees meer
04
Crimes That Shook Britain - Angus Sinclair
Aflevering 4: Angus Sinclair

Angus Sinclair, de ergste seriemoordenaar van Schotland genoemd, wordt met de moord op twee meisjes in Edinburgh in 1977 in verband gebracht.

Lees meer
05
Crimes That Shook Britain - The Moors Murders
Aflevering 5: The Moors Murders

Een onderzoek naar de Moors-moordenaars, Myra Hindley en Ian Brady, met interviews met de familie van Keith Bennett.

Lees meer
06
Crimes That Shook Britain - Suzy Lamplugh
Aflevering 6: Suzy Lamplugh

Dit keer de zaak van makelaar Suzy Lamplugh, die in juli 1986 een klant in een huis in Fulham rondleidde en nooit meer werd gezien. Dermot Murnaghan presenteert het.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Crimes That Shook Britain

Beschrijving:

Deze serie werpt nieuw licht op de huiveringwekkende misdaden die het hele land schokten en het Verenigd Koninkrijk voor altijd veranderden. Elke aflevering verkent de duistere diepten van de meest beruchte en verontrustende gevallen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905