Seizoen 1

03
Gordon Ramsay - Portugal's Rugged Coast
Aflevering 3: Portugal's Rugged Coast

Gordon gaat op zoek naar de geheimen van de Portugese keuken en trotseert de gevaarlijke rotskust om een zeldzame lekkernij te zoeken alvorens naar het platteland te gaan op zoek naar de favoriete ger...

Lees meer
07
Gordon Ramsay - Croatia's Coastal Adventure
Aflevering 7: Croatia's Coastal Adventure

Gordon Ramsay duikt bij het schiereiland Istrië in Kroatië naar schelpdieren, vangt inktvis, en gaat achter geiten en ezels aan voor kaas en melk. Ook kookt hij met chef-kok David Skoko.

Lees meer
08
Gordon Ramsay - Incredible Iceland
Aflevering 8: Incredible Iceland

Chef-kok Ramsay leert traditionele kooktechnieken in IJsland. Hij vist naar wilde zalm in een ijsrivier, kookt in een geiser en reist naar het noorden naar de dunbevolkte Westfjorden.

Lees meer
10
Gordon Ramsay - Finland's Midnight Sun
Aflevering 10: Finland's Midnight Sun

Chef-kok Ramsay gaat in het midden van de zomer naar Lapland om de geheimen van de unieke culinaire tradities van de streek te ontdekken. Hij verkent de uitgestrekte wetlands, waar hij moerasvoetbal s...

Lees meer
11
Gordon Ramsay - The Maine Ingredient
Aflevering 11: The Maine Ingredient

Chef-kok Ramsay gaat naar het prachtige Maine om de kreefthoofdstad van de wereld te ontdekken. Hij trekt langs de ruige kust, heeft moeite om een team vissersvrouwen bij te houden die op kreeft visse...

Lees meer
12
Gordon Ramsay - The Wilds of South Africa
Aflevering 12: The Wilds of South Africa

Kok Ramsey leert de geheimen van de traditionele Zoeloe-keuken in Zuid-Afrika en leert de 'braai' gebruiken. Hij springt uit een helikopter, oogst mosselen en dompelt zich onder in de townshipcultuur.

Lees meer
13
Gordon Ramsay - Norway's Viking Country
Aflevering 13: Norway's Viking Country

Kok Ramsay gaat in het ijskoude Noorwegen op zoek naar de bijzondere smaken van de Noorse keuken. Hij duikt naar zeedieren in de fjorden, fermenteert vis, eet schapenkop en bereidt een kerstmaal.

Lees meer
14
Gordon Ramsay - Peru's Sacred Valley
Aflevering 14: Peru's Sacred Valley

Gordon Ramsay laat zijn succesvolle restaurants achter om achter de geheimen van de traditionele Peruaanse keuken te komen. Hij kookt met de legendarische Virgilio Martinez.

Lees meer
15
Gordon Ramsay - New Zealand's Rugged South
Aflevering 15: New Zealand's Rugged South

Gordon Ramsay reist af naar het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland om daar de Maori-keuken te ontdekken. Hij leert hoe hij paling met z'n blote handen vangt en hoe hij eetbare zeeslakken kan vinden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Gordon Ramsay

Beschrijving:

Gordon Ramsay is dan wel een beroemde chef-kok, maar daar heeft hij niks aan op zijn avontuur naar afgelegen plekken. Hij hoopt de culinaire geheimen van de plaatselijke bevolking te ontdekken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905