Aflevering 11: The Maine Ingredient

Beschrijving van de aflevering:

Chef-kok Ramsay gaat naar het prachtige Maine om de kreefthoofdstad van de wereld te ontdekken. Hij trekt langs de ruige kust, heeft moeite om een team vissersvrouwen bij te houden die op kreeft vissen, duikt naar mosselen, oogst oesters, gaat foerageren in het ijskoude water en kijkt of hij kan houthakken. De bekroonde chef-kok tracht vervolgens de status te krijgen van stoere inwoner van Maine door zijn culinaire vaardigheden te meten met plaatselijke legende Melissa Kelly, die twee keer een James Beard award heeft gewonnen.

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Gordon Ramsay

Beschrijving:

Gordon Ramsay is dan wel een beroemde chef-kok, maar daar heeft hij niks aan op zijn avontuur naar afgelegen plekken. Hij hoopt de culinaire geheimen van de plaatselijke bevolking te ontdekken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905