Aflevering 10: Finland's Midnight Sun

Beschrijving van de aflevering:

Chef-kok Ramsay gaat in het midden van de zomer naar Lapland om de geheimen van de unieke culinaire tradities van de streek te ontdekken. Hij verkent de uitgestrekte wetlands, waar hij moerasvoetbal speelt, in wilde riviertjes gaat kanoën, witvis vangt, en kookt in een sauna. Hij proeft teer en mierenurine en zoekt naar eten in moerassen, waarna hij een wedstrijd houdt met een door Michelin bekroonde kok, Kim Mikkola, om een rivierfeestmaal te bereiden.

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Gordon Ramsay

Beschrijving:

Gordon Ramsay is dan wel een beroemde chef-kok, maar daar heeft hij niks aan op zijn avontuur naar afgelegen plekken. Hij hoopt de culinaire geheimen van de plaatselijke bevolking te ontdekken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905