Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

Vanessa probeert terug te keren naar haar leven voor Cagliostro, toen ze zichzelf nog als volkomen "normaal" beschouwde. Ze mijdt Filip en probeert het goed te maken met haar oude vrienden, die haar uitnodigen voor een feestje in het luxe huis van haar ex-vriend Raffaele. Hier probeert Vanessa, die nog steeds erg overstuur is over de teleurstellende ontmoeting met haar moeder, voor het eerst Red. Ze slaagt erin om met Anna te praten en haar te vertellen dat Cagliostro altijd van haar gehouden heeft, dat hij zijn relatie met Stella had beëindigd. Ze vertelt haar nog iets belangrijks: waar Helena te vinden is, degene die Anna zocht om meer te weten te komen over de dood van Cagliostro. Ondertussen is de commissaris genoodzaakt onderzoek te doen naar Rambelli's vreemde gedrag: Kerstmis nadert, Anna zal binnenkort in gevaar zijn en de commissaris ziet dat de hoofdcommissaris een grote som geld van het politiebureau meeneemt. Zou hij de mol kunnen zijn?

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

CANAL+ Series
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905