Seizoen 1

01
Planet Or Plastic - Heroes of The Mediterranean
Aflevering 1: Heroes of The Mediterranean

Zeebioloog Manu San Felix onderzoekt hoe de mensheid zoveel schade heeft kunnen aanrichten in de Middellandse Zee. Hij gaat langs bij de mensen die zich inzetten om de schade te herstellen.

Lees meer
02
Planet Or Plastic - Jackie Chan's Green Heroes
Aflevering 2: Jackie Chan's Green Heroes

Jackie Chan en Arthur Huang hebben de Thrashpresso gemaakt, 's werelds eerste mobiele recyclemachine. Die gaan ze testen op het Tibetaans Hoogland, onder barre omstandigheden.

Lees meer
03
Planet Or Plastic - New Wave Warriors
Aflevering 3: New Wave Warriors

Na het slechte nieuws over klimaatverandering, vervuiling en overbevissing, doen deze avonturiers hun uiterste best om de oceanen te beschermen.

Lees meer
04
Planet Or Plastic - Ending Plastic Pollution
Aflevering 4: Ending Plastic Pollution

Pharrell Williams helpt Global Citizen om de mensheid te motiveren de plastic soep aan te pakken, en Darren Criss gaat naar de Filipijnen om te zien hoe plastic het leven van de armen beïnvloedt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Wetenschap
National Geographic
Planet Or Plastic

Beschrijving:

Onze afhankelijkheid van plastic verstikt het leven op onze planeet. Wij onderzoeken de zorgwekkende impact van de mondiale afvalcrisis en ontmoeten de milieustrijders die proberen onze wereld te redden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905