Aflevering 1: Heroes of The Mediterranean

Beschrijving van de aflevering:

De Spaanse Middellandse Zeekust is al jarenlang een hotspot voor industrie en toerisme. Maar door overbevissing en de introductie van invasieve soorten heeft de mens dit eens heldere water ook nog verpest. Marien bioloog en onderzoeker van National Geographic Manu San Felix wil persoonlijk onderzoeken hoe menselijk ingrijpen het ecosysteem van de zee zo heeft kunnen schaden, en hij ontmoet mensen die actief werken aan het omkeren van deze verslechterende condities.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2018
PLANET OR PLASTIC

Beschrijving:

Onze afhankelijkheid van plastic verstikt het leven op onze planeet. Wij onderzoeken de zorgwekkende impact van de mondiale afvalcrisis en ontmoeten de milieustrijders die proberen onze wereld te redden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905