Aflevering 3: New Wave Warriors

Beschrijving van de aflevering:

Als we al het slechte nieuws over klimaatverandering horen, over vervuiling en overbevissing die de maritieme habitat aantasten, is het moeilijk om niet depressief te raken. Maar misschien is er tussen alle kommer en kwel een glimpje hoop. Dit is het verhaal van de innovators en de image-makers, de avonturiers en organisatoren die niet altijd de media halen, maar veel doen om de zeeën te beschermen. Deze onverschrokken natuurbeschermers bereiken ongelooflijke resultaten, ondanks de negatieve verwachtingen, het doemdenken en de moeilijke, soms ondankbare taak om tegen de stroom in te zwemmen.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2018
National Geographic
PLANET OR PLASTIC

Beschrijving:

Onze afhankelijkheid van plastic verstikt het leven op onze planeet. Wij onderzoeken de zorgwekkende impact van de mondiale afvalcrisis en ontmoeten de milieustrijders die proberen onze wereld te redden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905