Aflevering 13: Chimp Attack

Beschrijving van de aflevering:

Steels. Fel. Agressief. We duiken in de onvoorspelbare wereld van de ultieme roofdieren in de natuur om uit te vinden wat deze beesten ertoe aanzet om uit te halen. We nemen een kijkje bij schokkende aanvallen van dieren, zoals de beruchte aanval in 2009 waarbij een vrouw verwoestende verwondingen aan haar gezicht en ledematen overhield nadat ze werd afgetuigd door een chimpansee. Daarna onderzoeken we wat een olifant ertoe kan hebben aangezet om zijn trainer te doden tijdens een routinevoorstelling in een circus.

Over de serie

National Geographic
Primates

Beschrijving:

Er zijn ruim 600 soorten primaten in de wereld, de ene nog fascinerender dan de andere. We bekijken de meest opmerkelijke kenmerken van deze uiterst intelligente dieren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905