Aflevering 14: Weirdest Monkey Alive

Beschrijving van de aflevering:

We volgen zoöloog Lucy Cooke op een fascinerende reis naar Borneo om enkele van de vreemdste dieren op aarde te onderzoeken. Lucy's doel is om de reusachtige neusaap van dichtbij te bekijken om erachter te komen waarom dit schepsel er zo vreemd uitziet. Onderweg komt ze andere vreemde wezens tegen, zoals mestkevers in actie, kikkers die vliegen, een spookdiertje met ogen die groter zijn dan zijn hersenen, en de wollige vleermuis die zijn thuis maakt in een vleesetende plant.

Over de serie

National Geographic
Primates

Beschrijving:

Er zijn ruim 600 soorten primaten in de wereld, de ene nog fascinerender dan de andere. We bekijken de meest opmerkelijke kenmerken van deze uiterst intelligente dieren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905