Aflevering 4: Deel 4: " Je Wordt Niet Gestraft Voor Jewoede, Maar Door Je Woede. " Boeddha

Beschrijving van de aflevering:

Christian ontwaakt in een klooster in Nepal. Alles zijn bezittingen zijn gestolen; hij is alleen met zijn schuldgevoel over. Tijdens zijn herstel vertelt een monnik hem over Boeddha's leer.

Actors in episode:

Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen

Over de serie

Genres: Drama
CANAL+ Series
Ride Upon The Storm

Beschrijving:

Ride upon the storm is een eigentijdse dramaserie over geloof, zowel in de traditionele, religieuze betekenis als breder over de overtuigingen die ons dagelijks leiden. Centraal staan de dominee Johannes, zijn vrouw Elisabeth en hun zonen August en Christian. Johannes is als een God voor hen. De vader die geeft en neemt, liefheeft en straft. Zijn voorkeur voor August en zijn teleurstelling in Christian dwingt beiden tot wanhopige keuzes om zijn liefde te winnen of zich van hem te bevrijden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905