Aflevering 8: Deel 8: « Wie Zijn Naaste Voorbijloopt,Loopt God Voorbij » Maarten Luther

Beschrijving van de aflevering:

August gaat aan het werk als straatpriester. Hij raakt betrokken bij een zaak van twee broers die illegaal in Denemarken verblijven - beiden zijn afgewezen asielzoekers. Hij raakt steeds dieper betrokken bij het lot van de broers en doet er alles aan om hen te helpen. Hij betrekt Emilie zelfs bij de zaak, die inmiddels op de radar van de politie is beland. Elisabeth zet haar relatie met Johannes even on hold en probeert bij Liv in te trekken. Maar als ze samen het dagelijks leven delen, begint Elisabeth haar keuze in twijfel te trekken.

Actors in episode:

Morten Hee Andersen, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Mikkelsen, Simon Sears

Directors of episode:

Kaspar Munk, Camilla Hammerich

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2017
Ride Upon The Storm

Beschrijving:

De serie draait om een familie van priesters met een lange geschiedenis; Johannes, Elisabeth en hun twee zonen August en Christian. Johannes behandelt zijn zonen zoals God dat zou doen. Hij geeft, neemt, heeft lief en straft.

Acteurs:

Joen Højerslev, Simon Sears, Laura Bro, Morten Hee Andersen, Fanny Louise Bernth, Solbjørg Højfeldt, Ann Eleonora Jørgensen, Camilla Lau, Joachim Fjelstrup, Patricia Schumann, Lars Mikkelsen

Rating:

16+

Regisseurs:

Kaspar Munk, Camilla Hammerich

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905