Aflevering 7: Deel 7: « We Zijn Als de Maan. Iederheeft Een Donkere Kant. » Kahlil Gibran

Beschrijving van de aflevering:

De rampzalig verlopen Paaslunch zorgt voor aanzienlijke veranderingen bij de vertrouwelingen rondom Johannes. De pogingen van August om een jongeling te helpen werken averechts en resulteren in een serieuze waarschuwing van de bisschop. Dit zet August aan het denken over of hij wel geschikt is voor de Deense nationale kerk. Christian probeert vrede te sluiten met Mark, maar Mark is meedogenloos - en dit heeft zijn uitwerking op Christian's relatie met Amira. Ze werken nog wel steeds samen aan het boekproject. Elisabeth en Liv gaan samen reizen, waarna koster Svend probeert om Johannes weer op te lappen. Als Elisabeth en Liv terugkeren naar de pastorie, dwingt Johannes Elisabeth om te kiezen tussen hem en Liv - maar de dingen gaan niet zoals Johannes had gehoopt.

Show more Show less

Actors in episode:

Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Morten Hee Andersen, Simon Sears

Directors of episode:

Kaspar Munk, Camilla Hammerich

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2017
Ride Upon The Storm

Beschrijving:

De serie draait om een familie van priesters met een lange geschiedenis; Johannes, Elisabeth en hun twee zonen August en Christian. Johannes behandelt zijn zonen zoals God dat zou doen. Hij geeft, neemt, heeft lief en straft.

Acteurs:

Joen Højerslev, Simon Sears, Laura Bro, Morten Hee Andersen, Fanny Louise Bernth, Solbjørg Højfeldt, Ann Eleonora Jørgensen, Camilla Lau, Joachim Fjelstrup, Patricia Schumann, Lars Mikkelsen

Rating:

16+

Regisseurs:

Kaspar Munk, Camilla Hammerich

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905