Aflevering 8: Aflevering 8

Beschrijving van de aflevering:

Tweeëndertig deelneemsters die zich drie maanden lang moeten verzorgen voordat ze meedoen aan een missverkiezing, proberen de titel Miss Mexico te winnen, maar ook levend uit de wedstrijd te komen.

Actors in episode:

Ximena Romo, Ilse Salas, Luis Ernesto Franco

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Senorita '89

Beschrijving:

Van Oscarwinnende producenten Pablo en Juan de Dios Larraín (A Fantastic Woman, La Jauría) en schrijver-regisseur Lucía Puenzo (La Jauría, XXY). Een veelzijdige en stijlvolle thriller die het gordijn optrekt van de missverkiezing cultuur in de jaren tachtig. Deze prikkelende en schandalige blik achter het gordijn van de Latijns-Amerikaanse missverkiezing cultuur in de jaren tachtig is een meeslepende weergave van objectivering, seksuele intimidatie en machtsspelletjes onder de façade van glamour. Tientallen jaren lang brachten over de hele wereld uitbundige schoonheidswedstrijden families samen voor hun tv-schermen terwijl een reeks jonge vrouwen streden om tot 'koningin' gekroond te worden. Maar onder het gelach, de lichtjes en de glitter schuilt een duistere en verontrustende wereld. Deelneemsters uit heel Mexico verzamelen zich op een indrukwekkend landschap diep in het bos, waar de inzet wordt verhoogd door intense trainingen, strenge diëten - en zelfs geheime operaties. Extravagante privéfeestjes zijn een dekmantel voor duistere deals en seksuele gunsten. En terwijl de deelnemers extreme concurrentie ondervinden, groeien ze naar elkaar toe door gedeelde geheimen en kwetsbaarheid. Wanneer een van de meisjes dood wordt aangetroffen, wordt de politie ingeschakeld om onderzoek te doen. Dit werpt een nieuw licht op een meedogenloos regime van manipulatie en mishandeling.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905