Actors in season:

Ximena Romo, Ilse Salas, Luis Ernesto Franco

Seizoen 1

01
Senorita '89 - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Op het landgoed La Encantada is een feest in volle gang in de aanloop naar de grote finale van de Miss Mexico schoonheidswedstrijd in Mexico City. Elena haast zich naar de omringende pers om de waarhe...

Lees meer
02
Senorita '89 - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Jocelyn komt erachter dat haar zus verdwenen is; de pers is hierin geïnteresseerd; Nora roept Dolores, Ángeles en Jocelyn op om naar een filmset in een hut midden in het bos te sluipen.

Lees meer
03
Senorita '89 - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

De meisjes proberen de schijn op te houden; ze houden zich vast aan hun versie van wat er is gebeurd, bevestigd door iedereen die betrokken was bij de gebeurtenissen van de avond; de Hidalgo's worden ...

Lees meer
04
Senorita '89 - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Raúl intimideert de meisjes terwijl Elena de tape verstopt in Hidalgo's kantoor; Isabel krijgt Iriarte's sponsorschap maar komt achter haar zwangerschap; Jocelyn probeert weg te lopen van haar zus.

Lees meer
05
Senorita '89 - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Valenzuela's weduwe verschijnt op televisie en vraagt om hulp; La Encantada ontvangt de beroemdste band in Mexico en ze kiezen vijf meisjes voor hun videoclip; Jocelyn loopt weg om haar zus te zoeken.

Lees meer
06
Senorita '89 - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Jocelyn probeert te ontsnappen; de meisjes die probeerden te ontsnappen door met Nando naar het feest te gaan worden gepakt. Jocelyn en Dolores worden naar Concepción gebracht; Antonio bekent aan Ánge...

Lees meer
07
Senorita '89 - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Raúl López Morton bedreigt Elena; Dolores keert terug naar het huis en vertelt de meisjes wat de overheid weet; ondertussen kan Elena geen bezoek ontvangen of weggaan.

Lees meer
08
Senorita '89 - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Tweeëndertig deelneemsters die zich drie maanden lang moeten verzorgen voordat ze meedoen aan een missverkiezing, proberen de titel Miss Mexico te winnen, maar ook levend uit de wedstrijd te komen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Senorita '89

Beschrijving:

Van Oscarwinnende producenten Pablo en Juan de Dios Larraín (A Fantastic Woman, La Jauría) en schrijver-regisseur Lucía Puenzo (La Jauría, XXY). Een veelzijdige en stijlvolle thriller die het gordijn optrekt van de missverkiezing cultuur in de jaren tachtig. Deze prikkelende en schandalige blik achter het gordijn van de Latijns-Amerikaanse missverkiezing cultuur in de jaren tachtig is een meeslepende weergave van objectivering, seksuele intimidatie en machtsspelletjes onder de façade van glamour. Tientallen jaren lang brachten over de hele wereld uitbundige schoonheidswedstrijden families samen voor hun tv-schermen terwijl een reeks jonge vrouwen streden om tot 'koningin' gekroond te worden. Maar onder het gelach, de lichtjes en de glitter schuilt een duistere en verontrustende wereld. Deelneemsters uit heel Mexico verzamelen zich op een indrukwekkend landschap diep in het bos, waar de inzet wordt verhoogd door intense trainingen, strenge diëten - en zelfs geheime operaties. Extravagante privéfeestjes zijn een dekmantel voor duistere deals en seksuele gunsten. En terwijl de deelnemers extreme concurrentie ondervinden, groeien ze naar elkaar toe door gedeelde geheimen en kwetsbaarheid. Wanneer een van de meisjes dood wordt aangetroffen, wordt de politie ingeschakeld om onderzoek te doen. Dit werpt een nieuw licht op een meedogenloos regime van manipulatie en mishandeling.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905