Aflevering 2: Inner Battle

Beschrijving van de aflevering:

Dan Fogler duikt dieper in de wereld van de gevechtskunst door de mentale en fysieke voordelen te onderzoeken die het kan hebben. Van kinderen helpen hun adhd onder controle te krijgen tot een man die bekend staat als 'de gevaarlijkste man ter wereld': de impact die gevechtskunst kan hebben op ons leven is enorm. Taekwondo Taekkyeon Goju-Ryu karate en Kyokushin karate - hoe kunnen deze stijlen ons helpen met ons innerlijke gevecht en ons heer en meester laten zijn over ons eigen zelfbeeld?

Directors of episode:

Jiyun Lee, Matt Gould (director), Jaehyuk Lee, Jiyun Lee, Spencer Thomas (producer)

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
Insight TV
Story of Masters

Beschrijving:

Dan Fogler is op reis om de meesters van de gevechtskunst te ontmoeten. Van de oude leermeersters tot de krijgers in de moderne arena - het verhaal van meesters begint in de vroege geschiedenis en wordt vandaag de dag nog verder geschreven.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905