Aflevering 3: The Way of the Sword

Beschrijving van de aflevering:

Dan Fogler verkent hoe de gevechtskunst door de jaren heen door vele soorten krijgers is gebruikt. Van het eeuwenoude terracottaleger in China tot de legendarische samurai's van Japan: hoe kan de leer van de gevechtskunst hele rijken helpen smeden en zelfs de dreiging van de moderne wapenindustrie overwinnen? Of het nu in het strijdveld van de geschiedenis is of in de stressvolle omgeving waarmee de bodyguards in werken deze meesters belichamen zowel het recht van de vuist als die van het zwaard.

Directors of episode:

Jiyun Lee, Matt Gould (director), Jaehyuk Lee, Jiyun Lee, Spencer Thomas (producer)

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
Insight TV
Story of Masters

Beschrijving:

Dan Fogler is op reis om de meesters van de gevechtskunst te ontmoeten. Van de oude leermeersters tot de krijgers in de moderne arena - het verhaal van meesters begint in de vroege geschiedenis en wordt vandaag de dag nog verder geschreven.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905