Aflevering 4: Modern Age

Beschrijving van de aflevering:

Dan Fogler neemt de dingen mee naar het nu voor het laatste hoofdstuk van zijn gevechtskunstreis: hij zoekt naar de manieren waarop het moderne publiek met elkaar in contact komt en geniet van deze eeuwenoude praktijken. Van de spanning en het drama van de MMA-arena tot bioscooplegendes zoals Bruce Lee en Koreaans regisseur Crazy Doo - hoe wordt de volgende generatie geïnspireerd om meesters te worden?

Directors of episode:

Jiyun Lee, Matt Gould (director), Jaehyuk Lee, Jiyun Lee, Spencer Thomas (producer)

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
Insight TV
Story of Masters

Beschrijving:

Dan Fogler is op reis om de meesters van de gevechtskunst te ontmoeten. Van de oude leermeersters tot de krijgers in de moderne arena - het verhaal van meesters begint in de vroege geschiedenis en wordt vandaag de dag nog verder geschreven.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905