Aflevering 1: Water Off a Duck's Back

Beschrijving van de aflevering:

Jamie bevindt zich op een dood spoor waar geen uitweg lijkt te zijn. Na een onverwachte interventie, welke wat tijd geeft, komt hij erachter dat de anderen in gevaar zijn en dat het een race tegen de klok wordt om hun te redden. Jamie vertelt de geschrokken bemanningsleden over de duistere gebeurenissen die zich aan boord afspelen. Wanhopig probeert Jamie ze mee te krijgen in zijn strijd tegen de duistere krachten. Jamie is enorm gegroeid sinds het begin van zijn avontuur, nu verzamelt hij all zijn moed om zich te ontwikkelen tot de leider die hij diep van binnen ook is. Hij kwam aan boord met een missie en hij is vastbesloten die tot het einde uit te voeren.

Show more Show less

Actors in episode:

Jean Louis Boyer, Oscar Kenned, Jodie Tyack

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Wreck

Beschrijving:

Welkom aan boord van het schip vol nachtmerries. Op zoek naar antwoorden over zijn vermiste zus sluit de 20-jarige nieuwe aanwinst Jamie zich aan bij de bemanning van het cruiseschip Sacramentum. Jamie wordt al snel ingewijd in het cruiseleven en krijgt een spoedcursus over de groepen binnen het personeel. Het leven aan boord is een odyssee van feesten en uitbundigheid, totdat er aan boord een reeks bloeddorstige moorden plaatsvindt. Jamie wordt gedwongen om detective te worden en de sinistere waarheid te ontdekken. Complottheorieën, komedie en een vleugje slasher.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905